Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Legjobb barátom, aki 32 éves lesz, beleszeretett egy 20 éves lányba.
Tisztában vagyok vele, hogy két felnőtt között ezzel a korkülönbséggel nincs semmi baj, én is nagyon örülök nekik.
A társaságunk elég tág és nagyon megosztó.
A legtöbben jónak látják és támogatják, de van egy-két ember aki ellenzi.
Ahogy írtam nekem nincs vele semmi gond, de azt nem értem h akik ellenzik, azok miért és mi közük van hozzá?
Nektek mi a véleményetek?
2022. nov. 22. 20:48
11/19 anonim válasza:
Éretlen kis csitrik vagytok még hatvan évesen is. (: De hát mit lehet tenni. :D
12/19 anonim válasza:
Szerintem az sok ebben a korban. Ha a régi önmagamra tekintek vissza, a barátaimra, a mostani 20 évesekre a munkahelyemen... ők még nem érett, felnőtt emberek, sokszor nem tudják, mi az elképzelésük az életről, mit szeretnének, hol vannak a határaik. Ezzel szemben 32 évesen azért ezekkel már rendben van az ember. Szóval szerintem sok, de kivételek mindig vannak, voltak, és lesznek.
13/19 anonim válasza:
#12 én is ezért írtam, hogy nem mindegy, milyen életkorban van köztük 12 év. Egy 20 éves még tanul, bulizgat, tapasztalatlan, önállótlan, nincs kiforrott személyisége. 25 felett van az szerintem, hogy 12 év már nem feltétlen sok, mert akkor már mindketten dolgoznak, önállóak, tapasztaltabbak, tudják, mit akarnak az élettől.
14/19 anonim válasza:
Most komolyan itt korkülönbségnáciskodtok? Mindenki ennyire élettapasztalt párkapcsolati guru, vagy pszichológia legfelsőbb doktora?
15/19 anonim válasza:
En 31 evesen is bulizgatok kiforatlan vagyok mint egy 20 eves.. ugy hogy ha ez alapjan nezzuk hozzam meg a 18 eves is illik!
17/19 anonim válasza:
Köztem és a férjem között is 12 év van. Lassan 13 éve vagyunk együtt, és én is 20 éves voltam amikor megismerkedtünk.
Nyilván mindenkinek lehet róla véleménye, és lesz is, de úgysem az számít, hogy az ismerősök mit mondanak.
18/19 anonim válasza:
#15 igaz, elfelejtettem, hogy sok pasi 30 felett is infantilis.
19/19 anonim válasza:
A férjem 17 évvel idősebb nálam. Régóta együtt vagyunk, 2 gyermekünk is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!