Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miért este gondol rám? Mivel legtöbbször este ír olyan 21- és 23-óra között. Persze néha napközben is ír. Fiúk?
Figyelt kérdés
Adott egy érzelmi kapcsolat!
Már hónapok óta beszélgetünk telefonon és üzenetezunk.
A férfi többször mondta hogy szeretne találkozni velem és elmondta hogy érez irántam.
(volt munkatárs) Én nem találkoztam még vele munkán kívül mivel a családom soha nem fogadná el őt, mivel 10 ével idősebb.
És később tudtuk meg a két család nem kedvelik egymást. Előtte nem tudtuk ki kicsoda.
Azt mondja mindig nem akar zavarni és én keressem ha tudom.
Viszont akkor este miért ír vagy gondolja akkor úgyis magam vagyok és tudok neki írni.
Én 22. vagyok ő 32.
2022. okt. 12. 13:25
1/8 Noren1989 válasza:
Olyankor màr eltette a gyerekeket aludni, de még ébren van.
3/8 anonim válasza:
Rád üti… üríti…. Azért ír csak este.
Amúgy lehet van kapcsolata…
4/8 A kérdező kommentje:
Egyedülálló nincs gyereke és nem is volt nős. Mindenki tudja hogy nincs senkije.. De én is erre gondoltam hogy unatkozik vagy csak este kíván és azért ír este .
2022. okt. 12. 14:07
5/8 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor nem értem mi a gond. Rómeó és Júlia van? C vagy?
7/8 A kérdező kommentje:
Vagyis napközben is egész nap ír még a munkáról is..De viszont ha én nem írok pár napot. Akkor aztán ő ír rám de mindig este..
Miért?
2022. okt. 12. 23:10
8/8 anonim válasza:
Akkor ér rá/akkor van kedve/akkor alkalmas. Nekem meg olyan barátom volt, aki mindig csak hajnalban hívott, 3-4 fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!