Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség?
Legjobb barátom, aki 32 éves lesz, beleszeretett egy 20 éves lányba.
Tisztában vagyok vele, hogy két felnőtt között ezzel a korkülönbséggel nincs semmi baj, én is nagyon örülök nekik.
A társaságunk elég tág és nagyon megosztó.
A legtöbben jónak látják és támogatják, de van egy-két ember aki ellenzi.
Ahogy írtam nekem nincs vele semmi gond, de azt nem értem h akik ellenzik, azok miért és mi közük van hozzá?
Nektek mi a véleményetek?
Igen én is nagyon örülök h boldogok.
Egyébként annyit még hozzátennék h barátom születése óta ismeri a lányt, mert a szülei barátok most pedig úgy kerűltek közelebb egymáshoz h egy munkahelyen dolgoznak.
Meglátásom szerint is nagyon összeillenek, sok a közös bennük.
Az jó jel. :) egyes voltam
Amúgy szerintem a 12 év már úgy sem sok, hogy az említett nő már 20 éves. Fordítva sem tűnik soknak, mert a férfi sem öreg alapból sem, a nőhöz mérten sem, ráadásul már nagykorúak mindketten. Szerintem semmi megbotránkozni való nincs ezen a kapcsolaton, aki meg megbotránkozni akar, az úgy is talál magának valami csámcsogni valót. Sokáig 🤞
A 32 éves részéről elég gáz, hogy egy 20 éves gyerekkel kokettál. Elég egyértelmű, hogy a külső neki a legfontosabb szempont, vagy nagyon éretlen. Köztem és a párom között is 12 év van, de mi 26-38 évesek vagyunk, 26 évesen már simán lehet érett egy nő, de 20 évesen?
De ez persze csak az én véleményem, simán lehet, hogy jól működnek együtt és egyeznek a terveik is a jövőre. Ha nekik így jó, senki másra nem tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!