Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 12 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom, aki 32 éves lesz, beleszeretett egy 20 éves lányba.

Tisztában vagyok vele, hogy két felnőtt között ezzel a korkülönbséggel nincs semmi baj, én is nagyon örülök nekik.

A társaságunk elég tág és nagyon megosztó.

A legtöbben jónak látják és támogatják, de van egy-két ember aki ellenzi.

Ahogy írtam nekem nincs vele semmi gond, de azt nem értem h akik ellenzik, azok miért és mi közük van hozzá?

Nektek mi a véleményetek?

2022. nov. 22. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Így ismeretlenül is örülök h boldogok.
2022. nov. 22. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm és a férje között ugyanennyi van. Jól elvannak nem tűnik fel még a nagy korkulonbseg. Szexben talán kicsit, a srácnak már nyilván nem akkora a libidoja mint volt. Van már gyerekük is. Most az más kérdés hogy majd ha telnek az évek ez mennyire fog jobban látszódni, stb.
2022. nov. 22. 20:50
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Senkinek semmi köze hozzá, de kb garantált, hogy évek múlva előjönnek a gondok. Nekem +20 volt, 2 év utan már kibukott, hogy teljesen más fázisban vagyunk...
2022. nov. 22. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy dolog a 12 év.
2022. nov. 22. 20:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, sőt nagyon jó dolog, ha érzelmileg és gondolkodásban passzolnak :)
2022. nov. 22. 20:59
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen én is nagyon örülök h boldogok.

Egyébként annyit még hozzátennék h barátom születése óta ismeri a lányt, mert a szülei barátok most pedig úgy kerűltek közelebb egymáshoz h egy munkahelyen dolgoznak.

Meglátásom szerint is nagyon összeillenek, sok a közös bennük.

2022. nov. 22. 21:02
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Az jó jel. :) egyes voltam

Amúgy szerintem a 12 év már úgy sem sok, hogy az említett nő már 20 éves. Fordítva sem tűnik soknak, mert a férfi sem öreg alapból sem, a nőhöz mérten sem, ráadásul már nagykorúak mindketten. Szerintem semmi megbotránkozni való nincs ezen a kapcsolaton, aki meg megbotránkozni akar, az úgy is talál magának valami csámcsogni valót. Sokáig 🤞

2022. nov. 22. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

A 32 éves részéről elég gáz, hogy egy 20 éves gyerekkel kokettál. Elég egyértelmű, hogy a külső neki a legfontosabb szempont, vagy nagyon éretlen. Köztem és a párom között is 12 év van, de mi 26-38 évesek vagyunk, 26 évesen már simán lehet érett egy nő, de 20 évesen?

De ez persze csak az én véleményem, simán lehet, hogy jól működnek együtt és egyeznek a terveik is a jövőre. Ha nekik így jó, senki másra nem tartozik.

2022. nov. 22. 21:32
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
8-as. Aranyos vagy ahogy osztod az eszt, hogy egy 20 eves meg kislany, nem eleg erett. Te is voltal 20 eves, onnan tudod. De hogy 26 evesen erettnek hivod magad a majdnem 40 eves pasid mellett, hat az is röhej. Majd ha te is leszel 40 eves nő mint én, akkor majd rájossz hogy neked a 20 pont olyan visszanezve mint nekem 40rol a 26 visszanezve. Es persze egy 60-as nő meg biztos mindkettőnkön röhög most😄
2022. nov. 22. 21:52
 10/19 anonim ***** válasza:
Ugy is lexarjak ki ellenzi. Amugy vannak ezek a feltekeny tipusok akiknek mas boldogsaga sehogy sem esik jol , akkor is bele kotne valaki ha 2 ev lenne koztuk.. a 32 es pasi ismeroesi feltekenyek mert fiatal a a csaj, lanynak meg a fiu ismerosei mert nem ok kaphattak meg..
2022. nov. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!