Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen balszerencsés ha szerelemről van szó?
Más is van így vele, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen szerelem ügyben?
Bocsi,kicsit hosszú lesz.
Nehezen alakítok ki kapcsolatot lánnyal és ha ne adj isten sikerül általában sajnos hamar vége lesz.
Amint közelebb kerülök egy lányhoz mindig valami ellehetetleníti, hogy összejöjjek vele. Állítólag helyes srác vagyok, átlagos, viszonylag jó tedtalkattal, nem vagyok igénytelen.
Vidám történetem: Az első lány akivel egész jóba lettem és még az apja is bírt, már-mar bátorított, hogy jöjjünk össze, de sajnos más városba költözött így többet már nem találkozhattunk.
Után jött az első barátnőm, de ő csak ideiglenesen tartózkodott itthon, külföldi volt, így a világ másik felére költözött haza. Miután ezen túltettem maga végre lett egy "komoly" 2 hónapos kapcsolatom, de ez a lány is csak ideiglenesen tartózkodott ott, ahol. Az ország másik végében lakik sajnos. Rá egy évre nyáron a munkahelyen elkezdtem dolgozni, ahol az első napon egy csinos lánnyal dolgoztam, egész jól elvoltunk, de pár nap után megsérült munka közben úgyhogy vele se volt többé alkalmam találkozni. Pár hónappal később találkoztam egy másik lánnyal, de csak 1 nap erejéig egy rendezvényen. Rámírt, hogy nagyon tetszem neki, szívesen megismert volna, csak félénk stb... Mondhatom eléggé meglepődtem azt sem tudtam mi van. Gond az, hogy csak nyaralni volt itt és még csak egy randira sem tudtam elhívni mert ment haza. (Messze lakik) Rá egy évre egy másik munkatárssammal lettünk jóba, még nyáron, csomót beszéltünk, de sajnos itt meg nekem kellett otthagynom őt, mert itt meg én dolgoztam csak ideiglenesen. Ráadásul kiderült hogy barátja van, mondom király. Akkora paraszt meg nem vagyok hogy más kapcsolatába belerondítsak. Pár hónap múlva sikerült 1 buliban jóba lennem egy csajjal, de ott meg mindketten elég sokat ittunk, jó hangulat volt, de azóta akárhogy igyekeztem nem tudtam találkozni vele .
+egyszer végre erőt vettem magamon hogy írjak egy lánynak aki tetszik, ráírtam, de megtudtam később, hogy van barátja + eléggé be is égtem, de hál istennek (asszem) nem haragszik.
Bár tanácsot nem nagyon tudom mit lehet adni, de jól esett kiírni magamból és ha esetleg valakinek van valami hasonló tapasztalata/tanácsa, azt szívesen meghallgatom, legalább tudnám, hogy nem csak én vagyok így egyedül.
Sajnos sokat segíteni nem tudok azzal, hogy leírom, hogy nekem is ilyen szerencsétlenül jönnek össze a dolgaim, de azt viszont leírhatom bátorítóan, hogy mivel kezdtek alakulni a dolgaid, nem vagy reménytelen eset. Majd ha a csillagok is úgy állnak és megfelelő emberrel megfelelő időben találkozol, akkor kialakulhat valami komolyabb.
Gondolom még fiatal vagy.
Én lány vagyok, de hasonló történeteket tudhatok a hátam mögött. Annyi, hogy nekem még pár hónapos “komoly” kapcsolatom sem volt, csak randizgatások, meg ismerkedés, de valami mindig közbejött, vagy én szúrtam el a szituációt.
Legutolsó ilyen eset: Egy srác ismerkedni szeretett volna velem, akivel egy suliba jártunk, de ott sosem kerültünk közel egymáshoz. Ez covid karantén alatt volt. Így rám írt neten. De én csak ignoráltam, nem nagyon törődtem vele. Nagyon bedepiztem a covidtól és mivel nem voltam odáig érte, nem éreztem égetően fontosnak a társalgásunkat. Most újra egy helyre járunk, csak már egyetemre és időközben rájöttem, hogy mit hagytam ki. Kicsit bele is habarodtam. Okos, kedves fiú. Sajna, már szerzett barátnőt.
De volt sokszor az a szituáció is, hogy neten ismerkedtem és élőben nem volt meg a kémia, vagy nem volt szimpatikus a srác.
Meg sokszor az ilyen 40 év körüli házas férfiak akarnak engem... (szeretőnek).
Akik meg szimpatikusak voltak ismerős srácok és kicsit kezdtek alakulni a dolgok, mindig elszúródtak. Más lány lecsapott rájuk, máshova ment egyetemre stb.
Így van az, hogy 21 évesen még sosem volt senkim és szűz vagyok.
Semmi köze ennek a balszerencséhez, vagy horoszkóphoz.
Szimplàn még tanulnod kell ezt a dolgot
Köszönöm a választ mindenkinek.
1. válaszoló: Idővel ha sokat próbálkozol majd csak összejön valami. A lényeg, hogy nem szabad feladni
Tudod .....az éremnek mindig két oldala van !!!
Had kérdezm meg ,hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!