Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok egész életemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok egész életemben balszerencsés?

Figyelt kérdés

Mindig mindenhol csak lúzernek számítok. Ez felnőttkoromra is megmaradt. Egyedül csak a családomra számíthatok ha baj van, és csak ők szeretnek. Van 1 kiskutyám is, ő is szeret, ahogy én is őt. De idegen emberekből még nem sikerült kicsikarnom még csak egy sima kedvelést sem. Mindig ki voltam közösítve, mert csendes és halk szavú voltam. Tesi órán is mindig bénáztam, tehát ott is kiröhögtek. Ráadásul még egy tantárgyból azérettségi se sikerült egyből, szóbeliznem kellett, tehát még ebben is lúzer voltam. A tanárok se pártoltak meg soha.

Most felnőttként is van bennem egy kisebbségi komplexus, nem is kicsi.

Igazi barátságaim se voltam soha. Párkapcsolatban sem szerettek soha, ellenben kihasználták az érzéseimet, hatalmas szerelmet hazudtak nekem. Én meg annyira szerettem volna elhinni, hogy nem csak mások, de én is szerethető vagyok idegenek által, aztán még se jön össze.

Viszont ahogy nézek másokat, magamnál majdnem mindenkit különbnek tartok, még az exeimet, velem egykorú ismerőseimet is, mert ők már azóta boldogok mással, míg nekem az örök magány jut.

2020. febr. 23. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Tenned kell ellene, nem csak keseregni.
2020. febr. 23. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Egész életemben csak tettem, de sose jött össze.
2020. febr. 23. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Először is le kellene küzdened a kisebbségi komplexusodat. Ne légy olyan csendes, merj te is jó kedvű lenni és beszélgess! Régebben, gimis koromban én is magamba fordulós voltam. Akkor nem is voltak sikereim az ismerkedésben. Később sokat változtam, most sokkal jobb így az életem.
2020. febr. 23. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Amikor beszéltem azt mondták hülyeségekről beszélek pl. filmekről stb.
2020. febr. 23. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasonlóan szar életem volt, borzasztó általános iskola, a középsuli is pocsék volt, és utána sem változott....
2020. febr. 23. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyan embereket keress, akik szerint "nem beszélsz hülyeségekről", akik meghallgatnak, akikkel el tudsz beszélgetni. Sok ember megérzi a másikon, ha gyenge, nem bízik magában, zárkózott, megbántható és ezt nagyon csúnyán ki is használják. Ezért lenne érdemes változtatni.

Mennyi idős vagy?

2020. febr. 24. 04:26
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. febr. 24. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig a film téma nagyon jó kezdésnek. Rengeteget lehet beszélni róla és több szálon el lehet kanyarodni más témák felé.
2020. febr. 24. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!