Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez az egész?

Figyelt kérdés
Pár napig beszélgettem itt egy fiúval úgy tűnt szimpi vagyok neki,nekem is az volt ő. Kb egy órája átmentünk facera jokat mondott hogy szép vagyok stb. Még fürödni mentem 10 percre amit mondtam neki,addig letiltott. Vajon miért? Aggódom.

2019. nov. 18. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. A netes ismerkedés ilyen. Tele van idiótákkal.
2019. nov. 18. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem tetszettél neki. Ne szívd mellre!🙂 Majd legközelebb jobbra sikerül az ismerkedés.
2019. nov. 18. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet az a szép vagy csak egy kamu volt, máskülönben miért tiltott volna le? Vagy lehet barátod van, vagy túl messze laksz tőle. De ezt csak ő tudhatja, hogy hívták? megkérdezem tőle
2019. nov. 18. 21:27
 4/5 Noren1989 ***** válasza:

Hát...lehet, hogy beijedt, meglátta, hogy vérrokonok vagytok...vagy szimplán csak szivatott.

Úgy gondolom, hogy ennyi infó alapján nem lehet téged hibáztatni.

2019. nov. 18. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
28%
Ajajjj, mert nő még sosem csinált ilyet itt, igaz? Hogy tegyelek a kopaszok közé.
2019. nov. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!