Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így valaki?

Figyelt kérdés

Szóval egy gamer csajszi vagyok.

Online megismertem egy fiúkból álló társaságot.

Játszottam meg beszélgettem velük.

Az egyik srác nekem nagyon szimpatikus volt, így ott maradtam velük beszélgetni.

Pár napig jelen is voltam.

Viszont a srác volt a szerver tulaj ahol beszélgettünk.

Lényegében annyi történt, hogy neki is nagyon szimpatikus voltam és sok időt töltöttünk együtt a közösségben és privátban is.

Gyakorlatilag csak késő esténként mentünk privát beszélgetésre, mert napközben foglalkozott a barátaival, amiért már volt aki megszólt minket.

Azt tudni kell, hogy a közösségben voltak kisebb korúak, illetve nagyobb korúak is.

A srácnak úgymond egy megszokott baráti társasága van és van egy srác akivel 8 éve barátok.

Mindenki rendes volt velem, főleg ez a két srác, mindketten figyelmesek voltak velem (de elvileg mindnekivel egyébként).

Aztán ahogy én privátban elkezdtem beszélgetni a srác barátjának nem tetszett, amit nekem is jelzett, bár elmondta hogy semmi köze hozzá, mégis tudtomra adta hogy nem tetszik neki.

Én igazából nem befolyásoltam senkit sem, hagytam hogy játszon, beszélgessen velük, nem zavart.

Sőt sokszor én is ott voltam és velem is akartak beszélni/játszani.

Aztán a tegnapi nap folyamán a srác barátja csak úgy lelépett a szerverről és random megírta nekem hogy azért, mert mindig megvolt a csapat és senki nem akart vele játszani, aztán nincs értelme hogy itt legyen.

Majd teljesen megértően és kedvesen elmondtam neki, hogy általában beszélgetni jön be és nem szólalt meg hogy szeretne játszani, így nem tudtuk, de elmondtam ha szeretne mehet helyettem és erre kaptam egy olyan választ amiben már nem érdekelte, szóval magyarul sírt nekem.

A sráccal akivel alakultak a dolgok ő velem akart lenni és látta ő is hogy a barátainak nem tetszik hogy itt vagyok, de ennek ellenére foglalkozott velem.

Aztán a mai nap beszéltünk volna, mert egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd arról beszéltünk hogy beszélt a barátjával és azt állították rólam a közösségben, hogy amióta megjelentem csak a probléma van, mert megváltozott a szerver (ami a tulaj döntése egyedül) és én csak önzetlenül szerettem volna segíteni a szerver készítésben, mivel az egyik hobbim közé tartozik.

Elsőre nem szerette volna a tulaj, majd meggondolta magát és tőlem kért tanácsot és bólintott mindenre igazából.

Aztán a mai nap meg miután beszélt a barátjával azt kaptam hogy én vagyok a szar ezért is meg alapjáraton panaszkodnak rám, úgy hogy kedves voltam és őszinte.

Ha valakivel volt problémám, őszintén, de kedvesen elmondtam hogy nem szeretnék vele játszani és megindokoltam az okát.

Nos a srác akivel kezdett alakulni valami, elmondtam hogy én nem szeretném ezt folytatni, amilyen barátai vannak, hogy féltékenyek és nekem ez nem kell, aztán a srác úgy volt vele hogy ki akart rakni a szerverről, mondtam hogy nyugodtan.

Majd az összes üzenetet törölte amit nekem írt.

Igazából a srác 19 éves, érettnek gondoltam, legalábbis eddig úgy viselkedett.

A barátja 26 éves és ő volt a leggyerekesebb.

Én pedig 21 éves vagyok.

Igazából a sztorin nevettem, hogy tényleg valaki ilyet tesz azért mert féltékeny és barátnak mondja magát aztán a saját barátját korlátozza be aki meg elhiszi neki.

De egyébként én azt szeretném megtudni, hogy miért tesz valaki ilyet a barátjával?

Hogy miért kellett ezt tennie hogy gyakorlatilag a hátam mögött panaszkodik és olyanokat mondott rólam, hogy a barátja saját maga mellé állította?

Mert szereretném ezt megérteni.

Nem ez az első eset mikor olyan társasággal találkozom, amikor valaki féltékeny lesz és nem tetszik neki, mikor két ember egymással időt tölt, úgyhogy nem mentem bele az időhúzásba, meg a lehúzásba, inkább kiléptem ebből a helyzetből.

2022. nov. 22. 00:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Férfiak... Asszem ez elég is válasznak.

Nem akarták, hogy közéjük furakodj, mert, hogy a nők ostobák és nem értenek olyan dolgokhoz, de persze ha még okosabb és talalekonyabb vagy mint ők akkor aztán tényleg bepipulnak. xD

Gyerekes viselkedés. 🤦‍♀️

2022. nov. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!