Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szerelmes, miért viselkedik úgy?
2 hónapja ismerem ezt a 35/F-t. Nagyon nagy hatással vagyunk egymásra. Motiváljuk egymást a mindennapokban. Szinte minden nap vagy minden másnap ír (90%-ban ő nyit beszélgetést,10%-ban én). Rengeteget beszélgetünk, lelkizünk, a gondolatairól mesél nekem, filozofálunk. Hasonlítunk érzelmileg, mert mindketten érzékenyek vagyunk nagyon mindenre. Ha rossz kedvem van, felvidít, ha jó kedvem van, örül nekem, és mindig érdekli, mi van velem. Mondja hogy jó hatással vagyok rá nagyon. Gyakran felhívjuk egymást, akár hajnalban is.
Szoktam nála aludni, mert messze lakunk egymástól, csinálunk közös programokat, nagyokat szexelünk, együtt főzünk, filmezünk, de legtöbbször csak összebújva fekszünk és beszélgetünk napokon-hajnalokon át. Simogat, puszilgat, érzékien csókolgat, "úgy" néz a szemembe, úgy mosolyog rám. Alvás előtt egymást nézzük. Szorosan átölel, úgy alszunk. Reggel forró teát hoz nekem az ágyba, bevásárol nekem, nagyon odafigyel rám, rengeteg apró kedvessége van, magától tesz szívességeket. Gyakran csak úgy ír, ha meglát egy idézetet vagy videót amiről eszébe jutok és elküldi. Néha mondja hogy látott ezt-azt és én jutottam eszébe róla. Imádom. És tudom, hogy ő is engem. Mindig mondja, hogy nagyon örül hogy ott vagyok, és hogy mikor nem vagyok, magányos. De valahogy mégis, mikor szóba hozom, hogy én többet érzek, kapcsolatra vágyom, akkor hamar jön a válasz, hogy ő nem érez úgy.
Néhány éve szingli, és érték olyan traumák amik miatt nem mer közel kerülni másokhoz, mellette iszonyat ambíciózus a munkáját illetően, csak arra akar koncentrálni, minden mást háttérbe szorítani és nem szereti, ha megzavarják ebben, vannak munkacéljai amiket mindenáron el akar érni a közeljövőben. Tudja, mondta is, hogy ebben egy kapcsolat megzavarná. De nekem mégis azzal indokolja hogy nem leszünk kapcsolatban, hogy nem szerelmes belém. De a viselkedése teljesen mást mutat. Szerintem szerelmes, csak fél ettől az egésztől és nem akarja belátni. Mentálisan elég zavaros pasi, de én ezt is szeretem benne. Én nem akarom elhinni hogy nem szerelmes. Nem kihasznál, mert kölcsönösen akarunk mindent annak ellenére hogy tudatta velem már korábban is, nem szerelmes belém.
Szerintem ha egy férfi azt mondja, nem szeret, akkor az úgy is van. Mindegy, milyen mentális defekt az oka, a lényeg, hogy nem szerelmes és pont. Minden egyéb csak körítés. Nyilván vágyik ő is a romantikára,az érzelmi töltetre,de képtelen feléd úgy érezni,ahogy te szeretnéd.
Azért merem ezeket így leírni, mert nekem is volt, hogy egy férfi a tenyerén hordozott, piedesztálra emelt,sőt,még azt a bizonyos szót is kimondta,de nem volt mögötte tartalom.A végén szinte elzavart,mondván, csak én láttam ebbe többet.Konkrétan mondta,hogy számára teher vagyok.Az eleje volt a beetetés.
Szóval,általában a tettek beszélnek, de néha azt is muszáj meghallanod és elfogadnod, amit a másik fél mond...
"Néhány éve szingli, és érték olyan traumák amik miatt nem mer közel kerülni másokhoz"
Ez egy baromság. Ha félne közel kerülni akkor nem így viselkedne. Szimplán csak nem akar melletted elköteleződni. Jó vagy neki, amikor magányos, de ennyi.
Ennek a férfinek te csak a hasznos kategória vagy sajnos! Ha egy férfinek kell egy nő, akkor hegyeket mozgat meg, sárkányt öl, lehozza a csillagokat…
Itt te egy szerető vagy, akit bedrogoztak rendesen. Ha ez így jó, akkor maradj, ha komolyat szeretnél, akkor tipli minél hamarabb. Ez a pasi nem fél, hanem remekül éli az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!