Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedesnel szamitani fog neki hogy nincsenek csinos ruhaim,cipoim, taskaim? Inkabb ne is ismerkedjek vele emiatt? 22L
Igy ismeretlenul legyetek oszintek!
Van 2 db nadragom amit hordok, meg hozza par polo, sima polo. Van 1 kabatom, 1 taskam es 1 cipom.
A nadrag még oke, de nincsen hozza csinos felsom, csak sima polom. Munkaba meg hetkoznapokra ez teljesen jo, de felek hogy a randikon rosszul ereznem magam, mert nem ereznem magam csinosnak.
A taskam nagy, munkaba ez is teljesen jo, de egy randira nem tudnam elvinni mert nem randira valo, hanem pakolos nagy taska amit a vallamra teszek.
Zavarna az is, hogy egy 1 db cipom van es minden randin ez lenne rajtam. A kabat annyira nem zavar hogy csak egy van azt ugyis leveszem mindenhol.
Erdemes igy randizni vele? Egyebkent csinos vagyok a polokban es abban a 2 nadragban de nem randira valo hanem a mindennapokra.
Engem zavarnak ezek a dolgok, de jelenleg nem tudok uj cuccokat venni. Vajon ot zavarni fogjak ezek?
Ne is ismerkedjek vele emiatt?
Ja, oké meglát polóban oké, aztán megint pólóban aztán leesik neki hogy nincs egy normális nőies cuccod.
Vegyél már pár nőies cuccot, ne haragudj de nem pénz ez manapság.
Még a hulladéklerakóban is találsz k....jó cuccokat ingyen annyit dobnak ki az emberek.
Igénytelen vagy. Ez először nem látszik de 3 randi után igen.
Szerintem téged zavar és nem mást. Én mindig hatizsakkal megyek randira. Nem egy cipom van hanem 3 (bakacs, szandal, sportcipo) es full jor ezem magam. Mivel ilyen a stilusod, orokre ilyen leszel, tehat ha barmelyik paist zavar eslo randin a stilusod akkor garantaltan ninca kozos jovotok.
Gondokj bele hogy egy ket honalig birnad megjatszani magad, mindig mast felvenni stb. De ann tovabb nem es ugyanktt tartasz
Ha a fiú elhívott randira, tetszel neki nem ezzel fog foglalkozni te miben jársz. 😊
Randizzatok nyugodtan, nehogy ilyen hülyeség miatt meghátrálj belőle. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!