Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csinos lánynak sem egyszerű az ismerkedés? Nálam mi lehet a baj? (részletek lenn) L19
Nos, kezdem az elején. Humán gimnáziumba jártam, jóval több volt a lány,mint a fiú. 15 évesen mégis összejöttem az egyik osztálytársammal. :) Majdnem 2 évig jártunk... Utána az előbb említett ok miatt már nem volt más a gimiből, akivel összejöhettem volna. Egyedül maradtam. Az ismerőseim szerint kedves,szép,csinos lány vagyok. Ismerkedtem neten és bulikban, de a fiúk akikkel találkozom nem akarnak hosszú távű kapcsolatot :( Most egyetemista vagyok, szintén humán és sokkal több a lány mint a fiú. Vannak fiúk akiknek tetszem,de ők nekem nem.
Min kéne változtatnom? Hogy kéne ismerkednem? + a fenti kérdéseimre is keresem a választ. Köszi annak aki ír! :)
Lehet, hogy nagyon az igényeid!
Egyetemen kötelező 1-2 partnert találni, másnem szexpartnert!
Nem akarnak hosszútávút...próbáld meg a rövidet aztán csavard el a fejét!
Köszi! Próbálok új emberekkel ismerkedni.
Privátba jönnek az üzenetek és nem is mind ismerkedős, aki ezt olvassa azt arra kérem,hogy ide írjon!
Mert akkor a hozzászólók is olvashatják és talán más kommentjéhez is hozzá tudnak tenni valamit ami segít.
A 2.-at nem próbálom meg. Másrészt, ha tényleg komolyat akarnék akkor a fiú nem menne bele komolyba olyan lánnyal aki belement vele az elején csak szexbe.
3. ezzel nem értek egyet. Miért ne lenne jó senki? A volt barátom is csak egy sima osztálytársam volt, én nem vágyom kivételes fiúra. Elég ha számomra az. :)
Nem hiszem, hogy alkalmatlan vagyok rá, ha ennyi idősen volt már egy 2 évig tartó kapcsolatom. Meg úgy vettem észre,hogy nem csak tőlem nem akarnak hosszú kapcsolatot. A többi csinos egyetemista lánnyal is csak lefeküdni akarnak.
Egyetemet nem írok le, Pesti vagyok.
Bár azzal, hogy humán, már nem is nagy a választék. :D 3 ilyet tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!