Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedesnel szamitani fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedesnel szamitani fog neki hogy nincsenek csinos ruhaim,cipoim, taskaim? Inkabb ne is ismerkedjek vele emiatt? 22L

Figyelt kérdés

Igy ismeretlenul legyetek oszintek!

Van 2 db nadragom amit hordok, meg hozza par polo, sima polo. Van 1 kabatom, 1 taskam es 1 cipom.

A nadrag még oke, de nincsen hozza csinos felsom, csak sima polom. Munkaba meg hetkoznapokra ez teljesen jo, de felek hogy a randikon rosszul ereznem magam, mert nem ereznem magam csinosnak.

A taskam nagy, munkaba ez is teljesen jo, de egy randira nem tudnam elvinni mert nem randira valo, hanem pakolos nagy taska amit a vallamra teszek.

Zavarna az is, hogy egy 1 db cipom van es minden randin ez lenne rajtam. A kabat annyira nem zavar hogy csak egy van azt ugyis leveszem mindenhol.

Erdemes igy randizni vele? Egyebkent csinos vagyok a polokban es abban a 2 nadragban de nem randira valo hanem a mindennapokra.

Engem zavarnak ezek a dolgok, de jelenleg nem tudok uj cuccokat venni. Vajon ot zavarni fogjak ezek?

Ne is ismerkedjek vele emiatt?

2022. nov. 13. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Zavarni fogja
Ha igy is jol nezek ki, es megfogom ot nem fog szamitani ez a dolog
33 szavazat
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
86%

Én pont leszarnám.

Praktikum párti vagyok.

2022. nov. 13. 18:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Tobbnyire azert felek mert nagyon apolt, sokat torodik magaval es igenyesen oltozkodik
2022. nov. 13. 18:16
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

2# mert van neki pénze.

amúgy ha elhívott, akkor tetszel neki. Szóval ne ezen agyalj.

2022. nov. 13. 18:21
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Azt mondom mundenki onnan meritsen ahova tartozik. Lehet kijottok de ezek kesobbiekben elojonnek.
2022. nov. 13. 18:23
 5/19 A kérdező kommentje:

4. Mik jonnek elo?

Oka van hogy most nincsenek szep ruhaim, de egy kis ido es lesznek, mint irtam nem erzem igy jol magam. En alapjaraton nagyon szepen oltozkodom de most nem tudok

2022. nov. 13. 18:25
 6/19 A kérdező kommentje:
3. Tudom, koszi!
2022. nov. 13. 18:26
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen dolgot is csak nők tudnak túlparázni. :D
2022. nov. 13. 18:33
 8/19 A kérdező kommentje:
7. Szeretem ha szepnek erzem magam, es bar csinos vagyok igyis, de nem erzem magam szepnek. Persze hogy tulparazom randirol van szo :D
2022. nov. 13. 18:34
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
Akkor a tini kategória lentebb van....
2022. nov. 13. 18:38
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Nálam még előny is lenne. Jobb szeretem az egyszerűséget.
2022. nov. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!