Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 és fél éve gyönyörködöm egy csoporttársamban, unom, hogy csak álmodozom, pontot szeretnék tenni az i-re, de hogyan?
Figyelt kérdés
Unom, hogy azon kell gondolkodjak, hogy most van e barátja vagy nincs, vagy, hogy bejönnék e neki mint pasi vagy nem, vagy csak, hogy nem maradnék e szégyenben, ha kiteríteném a lapjaim. Fejben már százszor elhívtam, fejben már ezerszer megmondtam neki mit érzek, de az életben nem megy, tudom, hogy az igazság ott van, akkor is ha félek tőle. Szeretnék tenni, de őszintén, nem merek.2022. nov. 5. 15:06
1/7 anonim válasza:
Először is sűrűn beszélned kell vele, de ne kövesd el azt a hibát hogy alárendelődsz , sok férfi a kiszemelt nő előtt beég és az nem tud potenciális jelöltként tekinteni.
Ne csak bámuld mert még a végén elriasztod!
Ha túl dögös hozzád, akkor legalább a barátai társaságához próbálj közeledni.
2/7 anonim válasza:
Hát ha annyit nem mersz tenni, hogy megkérdezd, van-e kedve meginni veled egy kávét, vess magadra, bánd csak.
Most őszintén? Milyen veszítenivalód van? Max nemet mond, és akkor mi van? Legalabb továbblépsz ha reménytelen..
3/7 anonim válasza:
Ha nagyon tetszik, akkor nem szabad arra alapozni hogy a személyiségedet nem ismerve csak külsőségek alapján bejössz egy olyan lánynak aki ennyire hatással van rád, sok ember az összkép miatt kap esélyt!(külső+személyiség)
1. voltam
4/7 anonim válasza:
Növessz tököt, és kezdj el vele ismerkedni, beszélgetni. A többi titkot meg majd elárulja ő.
5/7 anonim válasza:
Gyönyörködj benne még tovább. Ha valóban kellene az a csaj és meg vesznél érte, már rég léptél volna. Te csak nézegetni akarod, azt megteheted továbbra is.
6/7 anonim válasza:
Nem értem... mi az, hogy hogyan? Hát úgy kell vele beszélni, mint bárkivel.
7/7 anonim válasza:
Én szívesen segítenék hasznos tanáccsal, csak elég keveset tudtunk meg a kérdésből, hogy konkrétabb ötleteket írjunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!