Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy csoporttársam, viszont közös ismerőseinktől hallottam, hogy barátnője van. Mit kellene tennem?
Semmit. Mégis mit akarsz tenni? Elcsábítani a barátnőjétől? Szeretővé válni? Megölni a barátnőjét? De most komolyan, úgy abszurd ez a kérdés, ahogy van.
"Tetszik egy lakás, de nem eladó, laknak benne. Mit csináljak?" Keress egy másikat!
Napi 50 fekvőtámasz, 100 hasprés, min 30 perc futás.
Ha ezt teszed a csaj persze nem lesz a tied, de legalább foglalkozol az egészségeddel, és addig se baromságokon agyalsz.
Bocs. Most látom, hogy te vagy a csaj.
Az tök más.
Akkor elég 20 fekvő, és 60 hasprés.
Klasszikus sztori
- jaj, a világ legjobb pasija, de csaja van
- mekkora király vágyó, én vagyok A nő, megszereztem magamnak, mert nekem semki nem tud ellenállni, simán kipattant ittam a kis liba mellől
- mekkora mocsok pasi (mind sz), lelépett egy cafkával, engem meg itthagyott.
Mellesleg a szuper, álom királyfi ugyanolyan átlag srác mint ezer másik, ha nem lenne nője, fel se tűnne, bezzeg amikor harcolni lehet, akkor mindjárt kell
Milyen válaszokat vársz? Tanácsokat, hogy csábítsd el? Vagy mégis mit?
Nem kellene tenned semmit, esetleg ülj le a sarokba és várd meg, amíg nem lesz neki. Vagy nézz körül és keress olyat, akinek nincs párkapcsolata.
Mellesleg nem értem, mi ez a sok kérdés ebben a témában... Nem alap, hogy mások kapcsolatát nem robbantjuk szét?!
Van barátnője, momentán NEKED TABU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!