Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan néztek meg egy olyan nőt, akivel rivalizáltok és egy olyat, aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Főként az érdekelne, hogy tudom megkülönböztetni, hogy valaki azért mér végig egy nőt, mert rivalizál vele, vagy azért mert bejön neki.2018. nov. 16. 09:24
1/7 anonim válasza:
Én mindenkit azért nézek meg, mert érdekelnek az emberek. Nem rivalizálok senkivel.
3/7 anonim válasza:
Nem rivalizálok. Megalázó. Én nem leszek kevesebb attól, hogy más is jól néz ki. Ha vmi tetszik egy nőn, megnézem. Ha észreveszi, hogy nézem, meg is dícsérem, nehogy már azt higyje, hogy irigykedem rá, mert az nagyon gáz, olyat csak buta, önbizalomhiányos nők csinálnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mi a különbség amikor csak simán megnézitek, hogy néz ki (akár simán, akár hozzátok képes) és amikor azért nézitek meg, mert bejön. Hogy olyankor másképp nézitek-e meg és miből lehet eldonteni, hogy csak simán megnezett, vagy vonzódásból.
2018. nov. 16. 09:58
5/7 anonim válasza:
Nincs különbség. Nem vonzódom nőkhöz, tetszhet bármennyire.
6/7 anonim válasza:
Hulyeseg hogy nem rivalizaltok:) ha meglatnad a pasidat nevetgelni egy masik novel, mindegy milyen szimpi volt elotte, mar nem az. Vagy ha a srac regrol ismeri a lany baratjat akkor ra is feltekeny vagy. Ha szimpi valaki es nincs benned semmi rossz gondolat akkor kozvetlen vagy, ugyanolyan mint maskor. Az a legnagyobb kulonbseg hogy mennyire erdekel a masik no. Ha valami bant, zavar, irigy vagy vagy feltekeny akkor megvaltozik a visekedesed, lehet hogy fel akarod hivni magadra a figylemet de minden esetre a maximumot probalod hozni. Ha pedig ne adj isten beszelnetek kell kimert leszel, szukszavu, eroltetetten mosolyogsz es nem mondasz el semmi bizalmasat sot tuti teszel egy megjegyzest a pasidrol. Amugy eleg nevetsegesek tudunk lenni ahogy ezt leirtam😄 21L
7/7 anonim válasza:
Aki eltudja csábítani a pasimat, az viheti. Nem a másik nő a hibás, jó nőnek lenni nem bűn. Nekem nem kell hűtlen pasi és van csomó másik, simán helyettesíthető.
Tehát tényleg nem rivalizálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!