Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez társkerőn azt jelenti hogy csak szexelne velem vagy rendes kapcsolatot akarna?
Egy pár napja beszélek egy sráccal és még nem beszéltünk igazából szexről, szimpátiát látol benne meg érdeklődést.
Minél hamarabb válaszol.
Viszont velem foglalkozna, amiben leírta hogy csókolgatna, simogatna.
Viszont korábban írta mivel nem vagyok valami jól, hogy vigyázna rám, meg mellettem pihenne.
De nem tudom hogy csak szex miatt ilyen velem, vagy azért mert valóbam szeretne valami komolyat.
Nem tudom megállapítani.
Ezt ha te nem tudod megállapítani úgy, hogy "ismered", akkor itt más se fogja tudni helyetted.
Én társkeresőn ismertem meg a párom, tehát nem lehetetlen hosszabb távú partnert találni.
Azt viszont nektek kell tisztázni egymás között, hogy mi a szándék/terv.
Még nem találkoztunk.
Amikor kérdezte mit keresek komolyat írtam és ő is.
De nem tudom eldönteni.
Mi se tudjuk megállapítani.
Ennyiből nem is lehet.
Mi tart vissza a találkozástól?
Ha hónapokig csak ömlengtek egymásnak arról, hogyan simogatnátok és csókolgatnátok egymást, az egy kalap sz...t ér. Lehet, hogy beszélgettek egy órát és máris érzitek, hogy nem egymást keresitek.
Azt se értem, miért kéne már az első találkozás előtt, az üzenetváltásokban a szexről beszélni.
Ha arról volt szó mind a ketten komoly kapcsolatot kerestek, akkor vagy tényleg az a szándéka, csak szívesen beszél szexuális témákról vagy még ha komolyat is keres, nem te vagy neki a megfelelő és csak játszik veled.
Amúgy hármas vagyok, nem tudom miért kell lepontozni a válaszom, semmi negatívat nem mondtam. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!