Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem viszonozzák soha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem viszonozzák soha?

Figyelt kérdés
Akárhányszor éreztem sosem talált viszonzásra, vagy átvertek, vagy belém rúgtak, vagy csak közömbösek voltak, az utóbbi a legjobb opció. Szóval eldöntöttem hogy nem érzem többet és sikerült is betartani. Minek érezni ha úgysem viszonozza senki? 22/f
2022. nov. 4. 02:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha meg érdeklek is valakit ami ritka, akkor a vége friendzone, vagy lecserélnek sunyi módon és nem szólnak többet hozzám... szóval mehet az anyjába az összes
2022. nov. 4. 03:05
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Üdv a valóságban, nem tudom, hogy mire számítottál.

Ha van elég pénzed, jól nézel ki, akkor egy ideig elfogadnak a nők. Egészen addig jó leszel, amíg nem jön egy pénzesebb pasi.

2022. nov. 4. 03:27
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer lehet tévedni, kétszer baromi peches ember belenyúl a rosszba, de ha ismétlődik, akkor az a TE hibád! Pszichológussal keresd meg az okát, hogy miért választasz ilyen embereket!
2022. nov. 4. 03:36
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Jah, vagy beszélgess hozzád hasonló megkeseredett emberekkel, mint a 2-es és akkor egyikőtök se lesz előrébb. Ez is egy döntés kérdése.
2022. nov. 4. 03:36
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Azért 22 évesen ennyire kiégni, hogy minden not egy kalap alá veszel, mert egyfolytában szrul választasz, na az azért nem semmi…

Olyan emberekhez vonzodsz, akik alapból idióták, ez miattad van. Amint erre elkezdesz tudatosan figyelni, talán sikerül valami normalisat is bevonzani.

Bár ilyen mentalitással nem csodálkozom, ha a normálisak messzire elkerülnek és csak a selejt marad…

24N

2022. nov. 4. 04:18
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Tyűűű

22 évesen ez van , mi lesz később

2022. nov. 4. 04:43
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Lehet szépíteni, meg tagadni a dolgokat, de a lányok ma igenis anyagi befektetésnek tekintik a párkapcsolatot.

Ha megvan az anyagi biztonság, egzisztencia, az a rajtengedély.

Semmi nincs garantálva még akkor sem, de legalább eljutsz oda, hogy esélyt kapsz.

Ha folyamatosan tudod hozni a szintet, akkor esetleg veled maradnak.

Nyilván benned nem látták az anyagi biztonságot, így mehetsz amerre látsz.

2022. nov. 4. 05:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Még ha én mondanám, négy kapcsolattal a hátam mögött.Mind elhagyott.De azt is tudom,hogy bennem is van hiba bőven, nem okolhatok csak másokat !

De ennek ellenére befejeztem,magam maradok inkább.

Ötvenes ffi

2022. nov. 4. 06:00
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
A nőknek nem kötelességük viszonozni, ha te érzel valamit. Ezek alapján nagyon nyomulsz olyanhoz, akinek nem tetszel vagy gyors a tempód és valószínűleg nem értesz a "nem"-ből.
2022. nov. 4. 06:14
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

#1: "akkor a vége friendzone"

Akkor egyértelműen az ismerkedés szakasza KÖZBEN cs*szel el valamit. Érdekes, hogy a saját házad táján történő hibakeresés fel sem merül benned, kérdező.

2022. nov. 4. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!