Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem viszonozza egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem viszonozza egy lány sem a szeretetet?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam úgy szerelmes hogy viszonozták, már bele roppananok ebbe sokszor úgy érzem. Főleg ha a tini kategóriában látom hogy mások tiniként éveken át tartó kapcsolatban vannak már, én meg már idősebb vagyok náluk. 17 éves korom körül olyan szomorú voltam hogy nekem nincs barátnőm és esélyem sincs hogy legyen, ez egy borzalmas érzés és azóta tart mert nem változott semmi.

Ti hány évesen voltatok először szerelmesek?

2021. máj. 25. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
25 éves vagy igaz?
2021. máj. 25. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tini szerelmektől eltekintve? 34 évesen. Mindenkinél máshogy alakul ez.

Te alapvetően tévedésben vagy.Azt hiszed, hogy szerelemből lesz kapcsoalt. Hát nem, pont fordítva. Tegyél azért, hogy vonzó legyen a megjelenésed és ismerkedj haveri alapon minnél több emberrel mindkét nemből (valami jó hobbit keressél ehhez, ahol biztosan sok lány fog megordulni). Haverkodás sokat segít abban, hogy meglássák vonzó tulajdonságaid. Ez után majd látni fogod a lehetőségeket.

2021. máj. 25. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert a nők java 25 felett eltartót keres, és te nem vagy gazdag.
2021. máj. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!