Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki szerelmet vallani annak, aki nem viszonozza?
Figyelt kérdés
Azt mondják jobb kimondani az igazságot. Voltam már régen olyan helyzetben, hogy sokáig plátói szerelmet tápláltam valaki iránt és az sokáig húzódott, de amikor kimondtam hogy szerelmes vagyok belé, nagyon hamar elmúlt az érzés. Mintha megkönnyebbültem volna. Most szerelmes vagyok egy pasiba, akinek bejövök és együtt is akarna lenni velem, de nem szerelmes belém. Szerintetek ha bevallanám neki attól megkönnyebbülnék? Azért nem akarok összejönni vele, mert tudom ő nem szerelmes és utána sokkal jobban fájna. Nagyon megalázó egy lánynak ha szerelmet vall egy olyan férfinak aki nem szereti viszont vagy jobb őszintének lenni még így is?2021. ápr. 7. 23:07
1/12 anonim válasza:
Én elmondtam, aztán az egész város rajtam röhögött. 🤣
2/12 anonim válasza:
Tök mindegy, ha neked megkönnyíti, akkor tedd meg
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg megkönnyebbülnék. Csak szerintetek nem megalázó nőként szerelmet vallani?
2021. ápr. 8. 08:56
5/12 anonim válasza:
Mondom én már csináltam. Nem jöttembe az illetőnek, de legalább úgy fogok meghalni, hogy legalább megpróbáltam. Azóta rájöttem, hogy egy illúzióba voltam szerelmes.
6/12 anonim válasza:
Milyen idosek vagytok es mi van kozetek most? Mert valami csak van, ha tudod, hogy nem szeret, de ebben-abban benne lenne. Lehet csak te hiszed, hogy szerelmes vagy, de csak osszekevered az eros vaggyal.
7/12 A kérdező kommentje:
Barátkozunk egymással, de ő szeretne többet, le szeretne velem feküdni, de megmondta hogy nem érez ennél többet. Viszont én bele vagyok esve, így nem szeretnék vele együtt lenni, mert akkor szerintem sokkal rosszabb lenne. Viszont ha bevallanám neki akkor lehet hamarabb túl tenném magam rajta. Egyébkén sejti hogy én többet érzek iránta, de még nem vallottam be neki. 30 évesek vagyunk.
2021. ápr. 8. 10:00
8/12 anonim válasza:
Hat, igy el sem kell mondanod, mert szerintem latja... De persze mondhatod neki, ha neked ugy jobb. Csak tartsd eszben, hogy hogy all kettotokkel, ha meg akar dumalni es nem akarsz jobban serulni.
9/12 A kérdező kommentje:
Ja az együtt létbe nem megyek bele főleg így. De azért gondoltam elmondom, hogy könnyítsek a lelkemen, aztán lehet előbb le tudnám zárni.
2021. ápr. 8. 10:26
10/12 anonim válasza:
A mai életben mindegy, mindkét fél léphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!