Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy mi ez? L/20
Csak rendes válaszokat légyszíves.
Kezdem a legelején.
Kosarlabdázok, augusztusban edzotaborban kiderult hogy egy új edzőnk lesz. Egy 23 éves srác.( van edzői papírja, nb1ben is jatszott)
Amikor megláttam már akkor megtetszett. Amikor tartotta az edzéseket csak fokozta bennem az érzéseket. Már ott tartunk hogy ,,piszkaljuk egymast,, vagyis ő engem. pl múltkor elutaztam külföldre arról is érdeklődött.
Egyre jobban beleszerettem. De elhataroztam kb 1 hónapja hogy elengedem, és tényleg edzőként tekintek rá. De most megint megy a piszkálodas, megint fellangolt bennem ez a dolog. Ezt a dologot más csapattarsam felé annyira nem érzem...Tudom hogy nem lesz belőle semmi. Lépni nem fogok, hisz lehet csak egyoldalú utána ciki lenne a dolog. Így az se fog kiderulni hogy ő mit gondol erről.
Hogy engedjem el. Nehéz hisz heti 7napbol 3x találkozunk.
Szerintem nincs senkije.
Hát próbálok visszaszolni neki mindig. Belemegyek a játékába.
Na ha belemesz akkor mégsem akarod te lerazni. Hanem inkább kirazni. XD
Ha kotekszik kérdezd meg tőle, hogy miért teszi, ha azt mondja csak úgy hulyeskedik akkor felejtsd el.
Vagy pl. kérdezd meg konkrétan hogy mit akar-e fajta viselkedessel elerni, tetszel - e neki vagy se.
Baszki ez ne haragudj de nagyon gyerekes, megértem, hogy esetleg nem mer lépni, mert az edző, de ennek nem sok értelme van.
Én tényleg rakerdeznek, hogy mi a szoszmoszt művel és ha eldadogja, végre érthető választ nyog ki akkor ha tetszik és nem zavarnak a körülmények egeszsegetekre! :)
(#1 voltam)
Én is azt javaslom, hogy semmiképp se hagyd annyiban, mert kikészítenek ezek az érzések. Ugyanolyan rossz lesz, mint egy beégés esetén.
Én megmondanám neki, hogy te észrevetted, hogy veled máshogy bánik, mint a többiekkel, és ha akar valamit, akkor legyen már férfi, és hívjon el téged egy rendes randira.
Persze ezt akkor, amikor van lehetőség kettesben... nem az egész csapat előtt 😃
Vagy ha nem,nincsenek ilyen szándékai, akkor hagyja abba a hülyülését, és maradjon az edzősködésnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!