Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hajnalban talalkozgatok egy ferfivel akkor o nem fog engem komolyan venni?
Az a baj hogy csak hajnalban szeretek csak kint lenni a varosban, nappal csinalom a dolgom , dolgozok stb, en csak este szoktam elni.
Talalkozgatni akarok egy fiuval, de felek hogy szorakozasnak fog venni csak, mert ejszaka talalkozok vele es nem nappal.
De most ha olyankor elek mi ezzel a baj? 23L
Persze ha sikeres az ismerkedes akkor nappal is szakitanak ra idot, de egyenlore csak ismerkedes celjabol talalkozgatnank de komoly szandekkal.
Ha sikerul osszejonnunk, megvaltozok e teren
Az "este szoktam élni" azért nem egyenlő a hajnallal. Most akkor késő estéről van szó, vagy hajnalban korán kelsz? Milyen munkarendben dolgozol?
Amúgy ha hajlandó és képes hozzá alkalmazkodni, akár működhet is, de több, mint valószínű, hogy furcsállni fogja.
"Üríteni jó vagy de semmi komolyat ne gondolj bele."
A te fajtád valami különleges eufóriát él át, amikor ilyeneket írhat le következmények nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!