Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért veti a szememre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veti a szememre, hogy én találkozgatok mással?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 4 éve se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk. Volt, hogy hetekig nem keresett, nem beszéltünk, máskor 2 héten át minden nap találkoztunk, együtt voltunk vagy éppen utaztunk. Két véglet volt nekem mellette: vagy boldog vagyok és a fellegekben járok, vagy depressziós vagyok, sírok és napokig nem ettem.

Azért, mert a 4 évből ő 2 és felet kapcsolatban töltött... Én ezt egy év után tudtam meg, és annyira szerelmes voltam, hogy inkább elviseltem ezt, mint azt a fájdalmat, amit a hiánya jelentene.

Karácsony után jutottam el arra a pontra, hogy ezt így nem akarom tovább, nem akarom, hogy az egész fiatalságom úgy teljen el, hogy utána szaladok, titkolózok. Elmondtam neki ezt és kértem, hogy válasszon. Vagyis nem kérés volt, hanem megmondtam, hogyha a barátnőjével marad, egy rossz kapcsolatban, az az ő dolga, de akkor felőlem többet nem hall.

Utána időt kért tőlem és elmondta, hogy szakítani fog, de a barátnője az ő lakásában lakik, nem akarja csak úgy az utcára tenni.

Január óta kapja az időt, közben láttam, hogy a barátnője posztolgatja a közös képeket, együtt kirándulnak, közösen főznek, tehát nem úgy jött le, hogy itt belátható időn belül szakítás lenne. Mégis lett, március elején. Majd a 15-ei hosszúhétvégén látom, hogy egy másik lánnyal tesz fel közös képet Instagramra, és mikor kérdeztem, ki az, közölte a legnagyobb természetességgel, hogy a barátnője.

Ott valami eltört bennem, nem sírtam, nem omlottam össze, egyszerűen elfogadtam és úgy döntöttem, hogy akkor itt nekünk vége. Nem kerestem, nem hívtam, nem írtam neki. Kikövettem, töröltem mindenhonnan és igyekszem továbblépni (kb életemben először). Lett is egy udvarlóm, találkozgatunk, randizgatunk és ezt a fent említett srác is megtudta. Ma írt egy hosszú üzenetet, hogy jó látni, hogy nekem ez ennyit jelentett vele és hogy én szó nélkül eltűntem, azt sem tudta, mi van velem és hogy mégis mennyi gerinc van bennem (!!). Eddig is írhatott volna, ha annyira érdekelném, mint állítja. De semmi, annyit nem kérdezett meg, hogy mizu, vagy miért tűntem el.

22 éves vagyok, előttem az élet. Nem akarom azzal tölteni, hogy vagy vele vagyok titokban, vagy a telefon mellett ülök, hogy mikor ír, mikor keres.

Szerintetek most féltékeny, vagy rájött, hogy nem várok rá örökké és fáj neki?

2021. ápr. 29. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez a srac egy idiota. ne is valaszolj neki.
2021. ápr. 29. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak attól fél, hogy elveszíti a játékát. Zárd le és koncentrálj a normális srácra, ez úgyse akar komolyat.
2021. ápr. 29. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jott ra semmire. A birtoklasi vagy, feltekenyseg osztone jott elo, de mas nem. Ugyesen folytasd a vissza nem nezest. Nem melto igazi valaszra sem.
2021. ápr. 29. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#1: nem, a srác egy szélhámos és jól csavarja a szavakat. A kérdező az idióta, hogy hisz neki.

Keressél egy normális srácot, ennek semmi értelme. Egyébként is, téged is megcsalna, mert aki egyszerre két ágyba bújik, nem fog erről lemondani.

2021. ápr. 29. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak idióta szimplán és fáj az egójának, hogy tovább léptél. Jól tetted. meg se forduljon a fejedben, hogy valaha is szóba állsz vele.
2021. ápr. 29. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:

sajnos én is belefutottam egy ilyenbe. voltak időszakok, amikor én voltam a minden, aztán elfogyott ez a lendület, ahogy meg léptem volna kifelé, ismét én lettem a fontos. Persze leesett, hogy mindig akkor voltam én az első helyen, amikor más épp nem volt/mással nem jött össze/mással nem ismerkedett. Majd egy hónap aktiv udvarolgatás után egyik napról a másikra megváltozott aztán sok-sok titkolózás után csak kibújt a szög a zsákból, hogy összejött valakivel. (aki ugye állítása szerint nem komoly, mág lehet köztünk valami)

Én beintettem :D Így is túl sok időm ment egy olyan segfejre el, aki annyira önbizalomhiányos, hogy mindig másoktól várja a visszaigazolás. Na ők azok akik tipikusan ideig-óráig rajonganak az emberért, aztán keresnek mást, persze talonban tartják az előzőt, mert ugye baromi jó, ha oda van értük valaki.

Közben meg a másikat teljesen ronccsá vágják, és olyan szinten rányomják a saját nyomorukat, hogy az embernek az életkedve is elmegy.

ŐK azok, akiket gondolkodás nélkül: TILT/TÖRÖL

2021. ápr. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!