Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha éjszakai együtt tanulás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha éjszakai együtt tanulás közben látok olyan jeleket, hogy neki is tetszem akkor szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Csak telefonon “tanultunk együtt”, de mikor eltért a beszélgetés, akkor pl viccesen meséltem neki, hogy elővettem az egyik karácsonyi pizsamám (véletlen volt) és mondta, hogy szívesen megnézne benne, erre mondtam, hogy “dehát melltartó sincs rajtam, ezt így nem vállalom” erre annyit mondott, hogy ne tereljem el a figyelmét a tanulásról. Meg mondtam hogy várjon egy percet mert fázom és hozok egy takarót erre azt mondta, hogy ő “tud egy módszert amihez ketten kellünk és meztelenül sem fáznánk”. Meg egyszer (3 órán át beszéltünk) valamit nagyon nem értettem, és már annyira ki voltam így most a vége fele, hogy majdnem sírtam és 10 percig nyugtatott és mondta, hogy inkább menjek el aludni, mert nagyon el vagyok fáradva, és szükségem van alvásra. És szép álmokat kívánt és még puszit is küldött.😅 Ő egy srác, az gondolom lejött, hogy én vagyok a lány, és nekem nagyon tetszik, de eddig nem gondoltam, hogy lehet esélyem, még mindig nem biztos, de nagyon szeretnék vele randizni, holnap találkozunk, ráadásul kettesben, de ez “kávézós tanulás” nem randi. Szóval nem tudom mit csináljak. 20L (az első ilyen srác nekem, és nagyon furcsa az egész, eddig végig csak tanultam és nem foglalkoztam ilyesmivel)

2022. nov. 1. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha felveti egy igazi randi lehetőségét mondj igent.
2022. nov. 1. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Eddig még sosem volt dolgod férfival?
2022. nov. 1. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Engem az érdekelne, hogy milyen tárgy feladata az, amit 3 órán keresztül sem tudtál megérteni? xd
2022. nov. 1. 23:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá hogy az 56. oldal 3. bekezdésével egyetért-e. Ha nem, AZONNAL MENEKÜLJ!
2022. nov. 2. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szóval még szűz is vagy?
2022. nov. 2. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
fitty-firitty entyempentyem tutyumutyu :333
2022. nov. 2. 02:55
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 hát igen. 😅

#3 nem feladatot nem értettem meg, hanem zh-ra tanultunk.

2022. nov. 2. 05:59
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha zhra tanulsz ahhoz nem kell partner. Kb egyedül kell lenned és be kell seggelned az anyagot.
2022. nov. 2. 06:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi amikor az osztalytarsakkal zh-kra keszultunk az nem igy nézett ki.

Osszeultunk hárman es valoban tanultunk.

Neha ugyan volt magánéleti téma, de a vizsgadrukk erosebb volt.

2022. nov. 2. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!