Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az oláh cigányok akkor sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oláh cigányok akkor sem hűségesek ha szeretik a feleségük?

Figyelt kérdés

Akárhány oláh cigány férfit ismerek mind megcsalja az asszonyát. Várja őt haza, mos, főz rá, ellátja a gyereket, a férfinek meg az a dolga hogy pénzt keressen és nőzzön,persze az utóbbi nincs kimondva de tudja a nő.

Miért van ez?

De azt is észrevettem, hogy akárhányszor megcsalják, soha nem hagyják ott a nőt, ilyen eszükbe sem jut. Imádják a gyerekeiket, és a gyerekek az asszonyhoz köti őket.

Én is oláh cigany vagyok, ha minden oláh cigány férfi ilyen, nem is akarok ilyen férjet magamnak.

Vajon akkor sem hűségesek ha tényleg tisztelik becsülik, szeretik a nőt?

2022. okt. 31. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Írtam privatot nekem az exem oláh ciganylany volt mesélt sokat
2022. okt. 31. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem amikor egyik szulo magyar az altalaban csokkenti a vermersekletet es kevesbe van jelen a lobbanyekossag . Kivetel persze lehet .
2022. okt. 31. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Belétek van nevelve, hogy k... a nevetek. Egy háztartási cselédek vagytok, a szép élettől ez messze van. Egy normális családban felnőtt egészséges lelkületű nővel ezt nem tennék meg, mert az úgy dobná ki a férjét, mint macskát.
2022. nov. 1. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!