Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapaszalatok, mennyire figyelik az oláh romák a társkeresésnél a korkülönbséget?
Figyelt kérdés
Hello. Jómagam 45 éves férfi vagyok, a facén nagyon megtetszett egy fiatalabb nő 22-25 között lehet, magamtól nem is gondoltam volna, hogy roma származású, bár fenékig érő fekete haja van, a bőre fehér, az arca sem karakteres. Azóta tudom, hogy anyagi ágon magyar, apai ágon oláh roma, de nagyon szeretném őt megkapni. Írogatok neki, válaszolgat is. Ez a korkülönbség náluk mennyire fontos? Illetve az, hogy nekem van már 2 nagy felnőtt lányom, de elvált vagyok? Nem akarom telibe kérdezni nála, nehogy rasszistának nézzen! Kössz!2018. okt. 16. 23:14
1/4 anonim válasza:
Nem fogod megúszni, hogy kockázatot ne vállalj. Ez nem fog úgy menni, hogy előre kisakkozod mit reagál.
2/4 anonim válasza:
Ismerek pár cigánycsaládot, tehetősebbeket. A szép lányoknak velük egykorú férjeik vannak. Nagyon adnak a férfiak is magukra.
Aztán ki tudja, lehet őt meg az idősebb férfiak vonzzák. Szépen lassan úgyis megismer, ha beszelgettek, nem?
3/4 anonim válasza:
Leginkább az érdekli, hogy milyen lakásod van, mert mire észbe kapsz, ő ott lakik a gyerekeivel, a fél pereputtyal, te meg költözöl. (Megtörtént.)
4/4 anonim válasza:
A nagyapjukkal is összefekszenek, úgyhogy nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!