Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fontos szempont a társkeresésnél, hogy a leendő partnernek van-e diplomája?
Én nem tudnék elképzelni magamnak olyan társat, akinek nincs diplomája. Nekem van, hamarosan lesz mégegy. Tudom, hogy vannak kevésbé értékes, "büfészakos" diplomák is (az enyém nem ilyen), de szerintem a főiskolai/egyetemi végzettség műveltségbeli és gondolkodásmódbeli többletet is ad a nem diplomásokhoz képest. Ezt a főleg gondolkodásmódbeli különbséget pedig egy párkapcsolatban aligha tudnám kezelni.
24/F
Nekem nem fontos, az olyan csajok meg nem érdekelnek akik: 180centi meg diploma minimum...
21f
jó nagy sznob vagy.
az egyetlen gondolkodásmódbeli különbség, ami valóban megvan közted, és a diplomával nem rendekező (valamint jópár, diplomával rendelkező) emberek között az az, hogy te feljebbvalónak, értelmesebbnek hiszed magad.
Nem értem sok diplomás miért hiszi magát okosnak, csak arrogánsok, egyetemista vagyok, nekem is lesz diplomám, de rengeteg gyökér van az egyetemen is, csak az a különbség, hogy ők még nagyképűek is, aki igazán okos az nem kérkedik meg nem néz le másokat.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!