Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresésnél mi a norma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresésnél mi a norma?

Figyelt kérdés

Most csöppentem bele ebbe az új világba, és pl. tinderen elég keveset tud az ember a másik emberről.

Szóval elég hamar kiderülhet, hogy pl a cuki lány utálja azt, amit én imádok, jobbikos, mikor én liberális, blablabla, értitek :D

Gondolom normális, hogy ilyenkor "lekoptatjuk". Van valami jobb megoldás ilyenkor annál, hogy pl

"uuuh, hát nekem ez nagyon fontos téma, örülök, hogy megismerhettelek téged, de nem hiszem, hogy így menne, remélem megérted :) "

Most így ez jutott az eszembe hirtelen. Vélemények?

2017. okt. 16. 09:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ne aggódj, a legtöbben a visszaköszönésig sem jutnak el.
2017. okt. 16. 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
5%
Khm libsi
2017. okt. 16. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Tényleg aranyos amiket írsz, pláne ha ez komoly.

Amit az első írt az teljesen így van, a legtöbb ember általában szó nélkül felszívódik, vagy eleve vissza sem ír.

De néhány kaland után hamar megjő az áhított tapasztalat.

2017. okt. 16. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
Soros bérenc pontozott le vagy csak egy libbant?
2017. okt. 16. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Vagy csak egy megélhetési migràncs
2017. okt. 16. 09:27
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Én feladom az ember kiteszi a lelkét amikor lelibsiz egy libberàlist erre ez a hàla
2017. okt. 16. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Visszatérek a Gyurcsànyozàshoz
2017. okt. 16. 09:36
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Ha neked társkeresésnél fontos a politika és liberális léttedre nem tudod elviselni, tolerálni a más véleményt akkor neked nem való társ.

Nálunk a családban igen eltérő politikai nézetek vannak de mindenki toleráns a másikkal szemben.

2017. okt. 16. 10:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Család más, abba beleszülettél, tolerálnod kell a szeretteidet.

De ha választhatsz, hogy kivel éled le az életedet, akkor olyannal tennéd, akivel azonosak a nézeteid, vagy olyannal, akivel teljesen ellentétes?

2017. okt. 16. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves, látszik, hogy nagyon gyerek vagy

A családod agymenését SEM kell tolerálnod. Attól, mert ők a családod, lehetnek síkhülyék, akiknek az intelligenciája nulla irényába konvergál.

A randi: 90%-uk nem ír vissza, a politika meg pont mindenkinek a magányügye.

Mi sem értünk egyet mindenben a párommal, de nem esünk egymás torkának emiatt. Elfogadjuk, hogy más a prioritás, néha vitatkozunk érvekkel-ellenérvekkel, aztán ennyi.

2017. okt. 17. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!