Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresésnél mi a norma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresésnél mi a norma?

Figyelt kérdés

Most csöppentem bele ebbe az új világba, és pl. tinderen elég keveset tud az ember a másik emberről.

Szóval elég hamar kiderülhet, hogy pl a cuki lány utálja azt, amit én imádok, jobbikos, mikor én liberális, blablabla, értitek :D

Gondolom normális, hogy ilyenkor "lekoptatjuk". Van valami jobb megoldás ilyenkor annál, hogy pl

"uuuh, hát nekem ez nagyon fontos téma, örülök, hogy megismerhettelek téged, de nem hiszem, hogy így menne, remélem megérted :) "

Most így ez jutott az eszembe hirtelen. Vélemények?

2017. okt. 16. 09:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ennyire fontos számodra a politika? Mert sajnálatos, ha eszerint választasz párt, attol simán lehet, hogy ö álmaid nöje, de éppen jobbikos. Probáld megismerni. Attol, mert te szereted a marhahust ö meg ránézni sem tud, még lehet jo a kapcsolatotok. Nem kell mindenben egyeznetek, mert szerintem az egy idö után unalmas. Amennyiben nem kelti fel az érdeklödésed, szimplán ird meg neki, hogy örülsz, hogy megismerhetted és kész. Netes ismerkedésnél nagy elöny, hogy bármikor le lehet lépni.
2017. okt. 17. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!