Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oláh cigányok akkor sem hűségesek ha szeretik a feleségük?
Figyelt kérdés
Akárhány oláh cigány férfit ismerek mind megcsalja az asszonyát. Várja őt haza, mos, főz rá, ellátja a gyereket, a férfinek meg az a dolga hogy pénzt keressen és nőzzön,persze az utóbbi nincs kimondva de tudja a nő.
Miért van ez?
De azt is észrevettem, hogy akárhányszor megcsalják, soha nem hagyják ott a nőt, ilyen eszükbe sem jut. Imádják a gyerekeiket, és a gyerekek az asszonyhoz köti őket.
Én is oláh cigany vagyok, ha minden oláh cigány férfi ilyen, nem is akarok ilyen férjet magamnak.
Vajon akkor sem hűségesek ha tényleg tisztelik becsülik, szeretik a nőt?
2022. okt. 31. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Ha tisztelik, becsülik, szeretik akkor hűségesek
Nem a szeretettől függ náluk
6 szavazat
1/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szép élete van mindnek ettől független hogy megvannak csalva folyamatosan, azt hozzá teszem
2022. okt. 31. 11:31
2/13 anonim válasza:
Itt senki sem fogja tudni ezt a tradiciót ami nálátok van . Az oldalon ha van cigány az csak részben az vagy nem cigányok között szocializálódot ,így fogalmuk sincs hogyan működnek ezek a kapcsolatok . Lényegében azt tudom , a cigányok azt is felcsinálják akivel ép hogy együtt vannak 2-3 honapja vagy picit több , így igazábol érthető miért is vannak megcsalva.. a hagyomanyaitok az abortuszt nem engedi . Bennem is van c, de én semennyire nam tartozom közétek ha a viselkedést és a gondolkodást veszem alapul. Cigány lánnyal csak akkor áll le magyar ha átlagon felüli szépség , a csúnya nőkre senki nem néz rá.
3/13 A kérdező kommentje:
Rendben! :)
2022. okt. 31. 11:44
5/13 A kérdező kommentje:
4!
Igy van, tudom. De valamiert az olah cigany ferfiak felfogasa huseg teren teljesen mas
2022. okt. 31. 11:46
6/13 anonim válasza:
4. Megcsalasban nem , viszont nem is jellemzo hogy gyerekeet vallalnak par honapos kapcsolatban.
7/13 A kérdező kommentje:
Az olah ciganyoknal sem jellemzo. En most nem az alja ciganyokrol beszelek, hanem a gazdag ciganyokrol
2022. okt. 31. 12:03
8/13 anonim válasza:
Akik abból gazdagodtak meg hogy a feleségeiket és baràtnőiket kint futtatjàk?
9/13 anonim válasza:
Kerdező, szerintem nincs olyan népcsoport, amelyik tuti hűséges lenne, egyéneken múlik úgyis, ezért felesleges ezen golyózni.
10/13 anonim válasza:
Nem attòl függ a hűség, hogy milyen rasszhoz tartozol, nem kell általánosítani. Van annyi hűtlen férj, magyar emberek között is, hogy nem gondolnád max ők valòban pròbálják titkolni, diszkréten kezelni, na ez nagy átlagban a cigányokròl nem mondhatò el, mert pont sz@rja le, hogy kiderül, a nőnek szava nagyon nincs, ismerek oláh cigányokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!