Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat, ha a lány orvos, a fiú pedig pincér? Buktatók?
Nekem is az jutott eszembe, hogy akkor nem jó helyen dolgozik a srác. Egy menő étteremben azért adnak borravalót bőven. Ha meg hétvégén lagzi van, ott illik szépen adni, mi 17 éve 50.000-et adtunk borravalónak.
Tudom, hogy most emelték az orvosok bérét, nem tudom pontosan mennyi, de azért milliókat biztosan nem kap egy rezidens.
Egyébként szerintem nem a pénz a buktatója a dolognak. Ha egyik sem irigy, és nem arra gondol, hogy enyém-tied, hanem arra, hogy minden közös. Nálunk az van, hogy én diplomás vagyok (igaz nem orvos), a férjemnek nincs diplomája. Volt, hogy ő keresett jobban nálam, de alapvetően inkább én keresek többet. Soha nem volt ez köztünk vita tárgya, megbeszéljük mire költsük a pénzünket, és hol ő fizet, hol én. Nem rejtegetjük egymás elől a pénzt. Én annak nem látom semmi értelmét, pláne, ha közös gyerekek is vannak.
Inkább egzisztenciális problémák merülhetnek fel. Egy férfinak szüksége van rá, hogy a nő felnézzen rá. Ha te szépen haladsz előre a szakmádban, és már osztályvezető főorvos leszel, ő meg még mindig csak egy pincér, akkor szerinted ezt ő hogy fogja megélni? Most egyébként mit látsz benne? Szép a teste, jó az ágyban, vagy van más is, ami miatt felnézhetsz rá? Ez nagyon-nagyon fontos egy férfinak. Lehet, hogy nem téged fog zavarni, hanem egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy megcsal egy nővel, aki a nyomodba sem ér. És olyankor jön a kérdés, hogy mégis miért? Hát azért, mert az a nő felnézett rá, istenítette. Sajnos sok ilyen tönkrement kapcsolatot láttam hasonló okokból.
Szerintem egy orvosnak a munkájában szellemileg állandóan készen kell állni (ahogy manapság mondják, ott kell lenni fejben). Hozzá hasonló élénk eszű partner illene, akiről viszont nehezen tudnám elképzelni, hogy tartósan pincér legyen, akitől a legnagyobb elvárt szellemi teljesítmény az lesz, hogy fejből elsorolja, milyen üveges sörökkel tudna szolgálni.
Mert vagy beleőrülne, vagy alkoholistává válna, vagy végképp elbutulna.
17-es:
Az ilyen csak egy ideig lesz pincér, aztán továbblép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!