Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítván után működhet a kapcsolat?
Párommal szakítottunk 7 hónapja, pont mikor elakart jegyezni, de rá 2 hétre kibékültünk
Mióta kibékültünk viszont folyamatosan vádaskodik hogy nem e vagyok mással és nem enged engem sehová egyedül csak vele mehetek, ezmiatt már többször is sírtam
Szerintetek adjak neki még esélyt hátha változtat rajta vagy inkább szakítsunk?
De együtt vagyuk
Kibékült
Csak úgy értem hogy adjak e neki esélyt hogy megváltozik hogy már nem fog ilyeneket mondani és bekorlátozni
Ha újra együtt vagytok (fél éve?), akkor már megkapta az esélyt. Ennyi idő alatt megváltozhatott volna, ha akar. A szavaidból úgy veszem ki, hogy semmit nem változott.
Persze lehet még évekig is várni, hogy hátha megváltozik. Csak semmi értelme.
Ha ilyen az alapszemélyisége akkor sosem fog megváltozni. Azt neked kell tudnod, hogy mennyire volt eddig is domináns a kapcsolatban.
Mennyire akarta hogy mindig az ő akarata érvényesüljön?
Te adsz e okot arra, hogy féltékeny legyen?
A kapcsolat egyik alapköve a kölcsönös bizalom. Ő pedig nem bízik benned. Ezért próbál ledominálni, korlátozni. Ha te nem csalod meg, nem adsz okot a bizalmatlanságra, akkor az ő fejében vannak a bajok.
Az biztos, hogy hosszú távon nem lehet úgy élni, hogy nem mehetsz sehová egyedül, mert ő nem bízik benned. Ez nem normális.
Azt neked kell eldöntened, hogy akarsz e ilyen kapcsolatban élni, vagy keresel egy másik férfit aki megbízik benned és te is benne.
"nem enged engem sehová egyedül csak vele mehetek"
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ez neked miért nem bőven elegendő ok arra, hogy végleg szakíts vele.
Vannak napok mikor igen
De sokszor megsirat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!