Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat, ha a lány orvos, a fiú pedig pincér? Buktatók?
Igazából, ha nem működhet az valószínűleg az időhiány miatt lesz. Egyik szakmában sincs hétvége és ünnepnap sem nagyon.
(Persze gondolom nem erre számítottál, hanem a végzettségből fakadó eltérés aggaszt.)
Igen, végzettség miatt egyrészt, meg az anyagiak miatt, mert itt a lány rezidensként is 2x annyit keres, mint a srác.
Az idővel annyira nincs baj, a lány nem ügyel még de nem is szeretne, a srác meg csak szombaton dolgozik néha, ha van rendezvény a munkahelyén. Egyébként minden nap végez kora délután.
"Buktatók?"
Ha a pincer felbukik, ott tanyertores lesz.....
38F incel
Nekem egy barátom rezidens és a párja vendéglátós. Ami nehéz az időbeosztás. Mindegyik olyan hogy nincs fix hétvége nincs fix ünnep. Nehéz összeegyeztetni a programokat vagy csak késő este hulla fáradtan érnek rá. Illetve az eltérő kör is némiképp zavaró neki azt mondja. Mert nem tudnak hozzászólni egymás munkájához (bár én szerintem ez nem gond mert az én férjem is teljesen eltérő dologgal foglalkozik mint én és nem értünk egymás munkájához, szóval ez egyén függő.)
A pénzt nektek kell tudni hogy baj e hogy a másik többet keres. A férjem nálam is jóval többet keres nálunk ebből nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!