Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért a nagyképű, kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nagyképű, kicsit bunkó, flegma fiúkat szeretik meg a lányok a kedves,jólelkű, szolid fiúk helyett?

Figyelt kérdés
Ha a lányok érzelmesek akkor hogy tudnak olyan fiút megszeretni akik beképzelt, flegma? Mert általában ezt a típust választják a lányok párnak.
2022. okt. 29. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak úgy jellemezd magad hogy normális.

Ne ítéld el a nők választását, nem mindenkire illik az általánosításod!

2022. okt. 29. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Az unalmas embereket sokszor a "kedves,jólelkű, szolid" kifejezésekkel párosítják!
2022. okt. 30. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

1. Nem vagytok se kedvesek, se jólelkűek. Csak p.nát akartok, közben meg elvenni a nők munkáját, jogait.

2. Azok a srácok meg nem feltétlenül nagyképűek, csak van önbizalmuk.

3. Miből gondoljátok, hogy az önbizalom hiány és nyuszi stílus pozitív belső tulajdonságokkal jár együtt?

2022. okt. 30. 00:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy nagyon önbizalomhiányos férfit. Kétségbeejtő a bizonytalankodása. Mintha egy nagy gyerek lenne időskorú emberként...
2022. okt. 30. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Te is elég beképzeltnek és felgmának tűnsz, aztán mégsem fogott el az inger hogy privát üzenetben kuncsorogjak a figyelmedért🤔

Lehet hogy rosszul látod magad. Lehet hogy nem az a baj hogy túl jó vagy.

2022. okt. 30. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

"Ha a lányoknak lennének érzelmeik, akkor képesek lennének értékelni ENGEM, aki JÓLELKŰ és KEDVES, de engem mégsem választanak. A hiba csak bennük lehet, bennem nem!!"

Jellemeznéd pár szóban ezt a hozzáállást, kérdező?

2022. okt. 30. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Én a kedves, jólelkű srácokat szeretem. Azokat, akik inkább introvertáltak, mert èn is az vagyok. Tudjunk sokat nevetni, èrtsük meg egymást és ne legyen egy sértődékeny, féltékeny, irányításmániás alak.

Nem a beképzelt palik kellenek, simàn legyen normális mértékű önbizalma. A vidámság és az önbizalom vonzó.

2022. okt. 30. 03:30
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
Azért mert azok egyértelműen tudják kommunikàlni hogy mit akarnak még ha bunkó módon is és előbb vagy utóbb bejön neki. Nem kell szarozni megmondod hogy kisanyám most velem jössz. Meghìvlak egy kàvéra utàna felmegyünk hozzàm. Ezt szeretik a nők keményen hatàrozottan megmondod mit akarsz. Aztàn lehet elzavar de hidd el van aki szereti ezt a keménységet és pàr ora mulva már dughatod is
2022. okt. 30. 06:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet én is bunkónak tűnnék neked, ha csak látnál az utcán vagy találkoznánk egy társaságban, párkapcsolatban nem vagyok az. Majd ha lesz tapasztalatod, megtudod.
2022. okt. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!