Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nagyképű, kicsit bunkó, flegma fiúkat szeretik meg a lányok a kedves,jólelkű, szolid fiúk helyett?
Inkább csak úgy jellemezd magad hogy normális.
Ne ítéld el a nők választását, nem mindenkire illik az általánosításod!
1. Nem vagytok se kedvesek, se jólelkűek. Csak p.nát akartok, közben meg elvenni a nők munkáját, jogait.
2. Azok a srácok meg nem feltétlenül nagyképűek, csak van önbizalmuk.
3. Miből gondoljátok, hogy az önbizalom hiány és nyuszi stílus pozitív belső tulajdonságokkal jár együtt?
Te is elég beképzeltnek és felgmának tűnsz, aztán mégsem fogott el az inger hogy privát üzenetben kuncsorogjak a figyelmedért🤔
Lehet hogy rosszul látod magad. Lehet hogy nem az a baj hogy túl jó vagy.
"Ha a lányoknak lennének érzelmeik, akkor képesek lennének értékelni ENGEM, aki JÓLELKŰ és KEDVES, de engem mégsem választanak. A hiba csak bennük lehet, bennem nem!!"
Jellemeznéd pár szóban ezt a hozzáállást, kérdező?
Én a kedves, jólelkű srácokat szeretem. Azokat, akik inkább introvertáltak, mert èn is az vagyok. Tudjunk sokat nevetni, èrtsük meg egymást és ne legyen egy sértődékeny, féltékeny, irányításmániás alak.
Nem a beképzelt palik kellenek, simàn legyen normális mértékű önbizalma. A vidámság és az önbizalom vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!