Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akar velem lenni de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem lenni de nem akar elengedni?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel alakulgattak a dolgok, az elején nagyon lelkes volt engem illetően, persze már 0. perctől tudtam, hogy karrierista és iszonyat elszánt a karriercélját illetően és nincs semmi ideje, úgy dolgozik mint egy gép mindent háttérbe helyezve. Talán azért is tetszettem meg neki annyira, mert én is hasonlóan sokat dolgozom és karrierista vagyok. Nagyon szép heteink voltak együtt, heti 2-3 napra lényegében összeköltöztünk és csak egymással foglalkoztunk. Mondta és éreztette, mennyire szereti hogy ott vagyok vele és hiányzom mikor nem vagyok vele. 90%-ban ő keresett engem. Aztán mikor pár hét után benyögtem hogy lehetnénk többet is együtt és én beleszerettem, akkor kb ellökött magától, hogy sajnálja, de ő nem szerelmes és nem is lesz az. Dehát látom rajta, hogy az, úgy ér hozzám, úgy viselkedik velem, úgy csókol, úgy néz rám, nagyon figyelmes velem, megtett értem olyan apróságokat amiket még soha senki... Na mindegy, innentől kezdve elhanyagoltam, nem találkoztunk, nem keresem egyáltalán. Ő viszont néhány naponta keres, mondja hogy hiányzik neki a hangom, hiáynzik hogy nem tud rólam semmit, érdeklődik hogy vagyok, mondja hogy magányos, a közös dolgainkat említi stb. de közben meg azt is mondja mindig hogy 100%ban a munkájával foglalkozik most. Szóval nem értem. Olyan, mintha nem akarna elengedni, de közben meg velem lenni sem szeretne komolyabban.

Nem a szex része hiányzik neki, mert évek óta egyedül van, azt megoldja magának, meg sosem a arról szólt az ottlétem sem, hanem inkább az összebújásról, simogatásról... persze a szex is jó volt. Azt sem hinném, hogy talonban tart, mert tudja hogy barátként bármikor itt leszek neki, mivel lelkileg, emberileg nagyon közel kerültünk egymáshoz.

De most akkor miért csinálja ezt?

2022. okt. 22. 22:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10. Teljesen igazad van. Ami azt illeti, nálunk amikor felhoztam ezt, mondtam hogy nekem szükségem van érzelmekre, ő elismerte hogy problémái vannak a kötődéssel (bár ő csak egy okot jelölt meg akként, hogy ez miért van, de én már most látom, hogy ez több sebből vérzik nála) és időt kért tőlem. Hogy foglalkozzon ezzel meg dolgozzon rajta. Ebben csak az a good, hogy nekem is megvannak a magam sérülései, nem kötődés terén, de pl. “abandonment issues” ha ez mond valamit meg nagyon érzékeny vagyok, szóval pont a nem megfelelő sebeket triggereli bennem az egész és attól félek, hogy én nem vagyok elég jó neki… igen, rájöttem már arra is, hogy a szeretet kevés ehhez.

Kérdező, bocsi hogy itt beletrollkodtam a kérdésedbe a saját bajaimmal😃

2022. okt. 24. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!