Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedés. Tudom hogy már nem lehet az enyém, mert ő nem akar. Hogyan tudnám elengedni? MINDIG ő jár a fejemben akárhová megyek, akármit csinálok.
Eldobozolod a tőle kapott cuccokat, vagy kidobod. A barátaiddal vagy, kitűzöl új célokat, személyiségfejlesztő könyveket, videókat olvasol (Almási Kitti, Csernus Imre anyagi elég jók).
Ha lesz elég önbizalmad, és megérted, hogy találhatsz jobbat is, akkor nem lesz gond.
Norbi!
Azért vagyok olyan sokat az oldalon, mert ezekben a napokban itthon vagyok, mivel jövőhét elején utazom el munkaügyben. Mivel ebbe a lakásba csak hónapok múlva jövök haza (egy időre) ezért rendet teszek, kidobom ami nem kell, meg pakolok, hogy mit vigyek az új lakásba.
Közben időnként netezek, telefonálok órák hosszát, olvasok stb... Jövőhéttől már nem fogtok itt látni :D
Csernus könyveit meg azért ajánlom, mert szerintem egyedülálló. Írhattam volna Anthony Robbins könyveit is, de azok unalmasok, (nekem legalábbis) mert a hagyományos önfejlesztő anyagot adják közre, amit mások is. Amúgy most Csernus mellett ajánlottam Almási Kittit is. Pasiknak még ajánlhatom Zsedényi Csabát is egyébként, de a lényeg a következő: ilyenkor pozitív anyagokat kell foglalkozni, amik új és építő gondolatokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!