Miért nem akar elengedni?
Figyelt kérdés
Elsősorban női véleményre lennék kíváncsi. Több mint 1,5 éve ismerek egy (volt)kolléganőt. Ez idő alatt elkezdődött kialakulni köztünk valami, először ő kezdett írogatni rám, elég rámenősen. Pár év korkülönbség is volt az ő javára. Én próbáltam kezelni a helyzeteket, tudtam hogy gyermekes édesanyáról van szó, tiszteletben tartottam. Majd mikor megtudta, hogy kilépek a cégtől nem hagyott békén, írogatott, invitált minnél többet legyek vele általában a munkahelyen. Már kellemetlen volt mások előtt. Közben sajnos eléggé belebolondultam, valottam is neki. De közben tudtam, hogy nincs esélye a kapcsolatnak, próbáltam kerülni, töröltem a közösségi oldalról többször. Ő soha nem ismerte el teljesen, hogy érzései vannak(ez lehet hogy érthető) csak éreztem a jelekből. Ott tart a dolog, ha törlöm a közösségi oldalról vissza jelöl, nem tudom miért. Fáj, nem tudom elfelejteni, gyerekesnek tűnhet talán amit írok. Nem beszéltem senkinek erről, próbáltam magamba folytani, de már nem megy. Miért nem segít túllépni? Mit akarhat? Véleményt várok köszi.2015. jan. 1. 19:13
1/1 anonim válasza:
Lehetséges,hogy többet akar tőled,mint barátság..sőt..
Inkább beszélj meg vele egy találkozót egy nyugodt helyen és beszéljétek meg őszintén a dolgokat.Nem fog így megoldódni a helyzet.A jelek sok mindent elárultak,de egy személyes beszélgetés a munkahelyen kívül jobb.
Így tisztázzátok a soraitokat,aztán az már csak rajtatok áll,hogyan tovább.
Ha meg tudjátok beszélni onnantól már sima az út.
Bátorság,kitartás. Sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!