Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta, hogy nem akar elengedni, mert fontos vagyok neki, akkor szerethet?
Szerintem igen.
A pasik általában azt mondják, amire gondolnak, ha ezt mondta, valószínűleg úgy is van...
Persze, ne ugorj ezután rögtön fejest az egészbe, győződj meg róla, hogy valóban szeret-e, bár szerintem lehet. :D
Átgondoltad a viselkedését, a pillantását, amikor mondta? Ha teljesen őszintén mondta, annak biztos voltak jelei...
Mindenesetre, szerintem lehet, hogy szeret :D
Hát, nem fog valami gyorsan történni, az biztos. A legjobb az lesz, ha elkezded felidézni az eddigi mozdulatait, gesztusait, mondatait, és ezután is figyelsz.
Pl. tudod az érintések, a szemkontaktus. Ha figyelsz az apró jelekre, akkor ki tudod olvasni belőle, bár nem árt, ha rákeresel arra, hogy viselkednek a fiúk a lány közelében, akit szeretnek, és utána nézel az ilyen kis gesztusoknak is. :D
A lényeg hogy ne légy türelmetlen, mert az mindent elronthat... :/
Hasonló helyzetben vagyok én is egyébként, annyi különbséggel, hogy én a fiút a buszmegállóban ismertem meg. :)
Szerintem érdemes egy kis időt azzal töltened, hogy olyanokra keresel rá, mint "honnan tudod ha egy fiú szeret" , rengeteg jó találatot ad ki, ahol olyan dolgokról írnak, amik árulkodhatnak... :D
Mindenesetre, szurkolok hogy minden jól menjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!