Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasító kötődésű férfival kapcsolat?
#8-nak
Elemzés:
Jelen esetben a felek már behatóan ismerik egymást, hisz tudjuk a kérdező pszichoanalízise után, hogy elutasító kötődésű (kérdésben leírva). (nem értem ezeket az ambivalens kifejezéseket, de majd utánaolvasok)
A férfi megmondta, hogy nem akar kapcsolatot/elutasítja a nő érzelmeit (3.sor közepe), meggondolta magát (tehát még becsületes is) - a kérdező meg a pasija és annak az apja közötti kapcsolatra vezeti ezt vissza (4-7sor). Mindezt azért mert kedves vele, a tenyerén hordozza (8.sor) addig míg a pasinak jó (különben meg sem születik a kérdés) Viszont amikor ő szeretne valamit (9.sor) - komoly kapcsolat - a pasi rögtön elzárkózik.(9.sor)
Tehát ez a hapsi már 2x elutasította, de nem küldte el mert mégis csak jó, hogy valaki foglalkozik vele, szereti, kielégíti az egyéb szükségleteit. Ezért egy minimális érzelmi/karbantartási szintet nyújt a nőnek.
Erre írtam első #4 hsz-ban, hogy becsülje magát annyira, hogy olyan férfival legyen, aki felvállalja és szereti őt.
31N
" Azóta is se veled-se nélküled kapcsolatunk van, nem bír elköteleződni"
Nem helytállóbb, hogy nem AKAR??
"pedig annyira látom rajta és érzem ahogy hozzám ér, megcsókol, hogy szeret."
Magyarán testi kapcsolat az működik.
"A napokban megint feldobtam neki, hogy én többet érzek iránta, erre megint elutasító volt."
Fényesebb a napnál, csillagoknál, hogy a testi kapcsolat az belefér neki, a mélyebb kötődés- párkapcsolat nem.
Senkit nem tudsz megváltoztatni. Nem azt a kérdést kell fel tenni ő miért ilyen. Inkább azt, hogy ha neked ez így nem jó, miért nem lépsz tovább?
El kell fogadnod azt a tényt, hogy nem biztos hogy tud férfiként tekinteni magára, mert hiányzott az apával való normális kapcsolata.
Az ilyen férfiak nehezebben küzdenek meg a világgal és a nőkkel is sokkal óvatosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!