Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még jó kapcsolatom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jó kapcsolatom egy olyan lánnyal aki először elutasított és volt két barátja is azóta?

Figyelt kérdés
Egy ilyen lánytól mit lehet várni, tudna igazán szeretni még engem?
2022. ápr. 23. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ miért utasított vissza anno. Az én jelenlegi barátnőm is "friendzonolt" pár éve. Neki az volt az oka hogy komolytalannak tartotta a közeledésemet, mert akkoriban nagyon hajtottam a nőket (az egyik barátnőjével kavartam kicsit korábban) Szóval nem igazán hitte el hogy nem csak szexre megyek. Aztán eltelt pár év nekem is volt egy-kettő komolyabb kapcsolatom meg neki is.

Lényeg hogy látta hogy sokat komolyodtam, és ezért bizalmat szavazott nekem. Most meg kimomdottan boldogok vagyunk. Ilyen is van...

2022. ápr. 23. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"és volt két barátja is azóta"

"Egy ilyen lánytól mit lehet várni"

Milyen lánytól?

2022. ápr. 23. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen lánytól, akibe plátói módon beleszerettél, de ő közben éli az életét?
2022. ápr. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!