Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a plátói szerelmed egyértel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a plátói szerelmed egyértelműen elutasít, célszerű megszakítani vele teljesen a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elég sajátos utat jártunk be, de végül is hiába voltak pozitív időszakok végül mindig elutasítás lett belőle. Sokat gondolok rá, de tudom, hogy menni kell tovább. Azonban rendszeresen kizökkent, ha meglátok vmi aktivitást részéről a közösségi médiában, egy-egy poszt vagy insta sztori, és ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni. Nem szeretnék sértődöttnek tűnni, ezért sem akartam véglegesen törölni, illetve ki tudja, nem szeretem felégetni a hidakat magam mögött.

Szóval nem tudom, mi a helyes viselkedés, persze könnyen elképzelhető h neki fel sem tűnne...

2020. szept. 15. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha akadályozza a továbblépésed, akkor érdemes. Nem muszáj letiltanod, ha meg tudod állni, hogy ne nézegesd, akkor elég csak kivenned a követést, hogy ne lásd, miket oszt meg.
2020. szept. 15. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Segítek: ha már többször kerek-perec visszautasított akkor inkább örülni fog neki (ha egyáltalán észreveszi). S bocs, ne legyél már 12 éves tinilány szintjén mozgó avagy mint aki érzelemfüggők. Nyisd ki a szemeid másokra, a világra is. Ez egy vesszőfutás, időpazarlás a részedről. Ha 2 évnél tovább tart és az alatt nem volt mással kapcsolatod akkor meg szakember.
2020. szept. 15. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az rajtad áll. Van akinek igen, van akinek felesleges lenne.
2020. szept. 15. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem csináltam semmit, ha felugrott facebookon akkor felugrott, ha szembejött velem a városban, akkor szembejött, de így is sikerült továbblépni. De ez csak én vagyok, tudom, hogy elég nehéz.
2020. szept. 15. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Tiltsd. Ha csak törlöd, akkor simán rákereshetsz és rá is fogsz keresni. Még üzenetet is tud így küldeni és te mindig várni fogod, hogy hátha ír.

Nekem csak a tiltás segített. Túl nem vagyok rajta, de legalább nem várom minden nap, hogy hátha ír...

2020. szept. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!