Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek is egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is egyértelmű közeledés volt?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi, aki elég erőteljesen “flörtölt” velem 2-3 hónapon át (kereste a társaságom, kedveskedett, simogatott, bókolt és nagyon sok figyelmet szentelt nekem) viszont mivel nem volt egyértelmű, én nem igazán viszonoztam, annak ellenére sem, hogy én megszerettem. Most már persze nem udvarol, sokak szerint azért hagyta abba, mert olyan erősek lettek az érzelmei, hogy rosszul éli meg így a visszautasítást (szerelmes lett).

Én meg megint meg vagyok lőve, mert szerintem csak simán elvesztette az érdeklődését.....

Egy válóperben lévő férfiról van szó (mint kiderült) persze hogy nem gondoltam ilyesmibe bele, hogy vonzódik meg szerelmes, hanem végig barátkozásnak hittem a közeledést (mivel munkatársak vagyunk, gondoltam csak kedves). Egyébként alapból pont az ízlésem, szerintem nagyon jó és ha párt kéne választanom, ő lenne az.

Nagyon sokat támogat, kedves velem és néha tesz olyan kijelentéseket, amik elgondolkodtatnak (pl. szeret velem lenni, az ilyen nők jönnek be neki mint én, segíteni fog nekem mindenben)

Lehet, hogy szegény tényleg elutasításnak vette azt, hogy nem viszonoztam a közeledést? Egyébként nem egy nagy csajozós, egy visszafogott jólelkű férfi, akinek az eddigi kapcsolataiban is a szeretet/szerelem dominált.

Szerintetek arról van szó, hogy mindketten bénák vagyunk és egyébként kedveljük egymást több mint barátilag,

Vagy én beszélem be ezt az egészet, és csak simán kedves volt velem végig?

26/N

2020. márc. 3. 06:20
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Tehát: amikor udvarolt, akkor leszartad. Most, h nem udvarol meg jó volna. Ez a baj veletek nőkkel, hogy nem tudjátok mit akartok, de tőlünk férfiakról elvárjátok, hogy kitaláljuk. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: én férfiként úgy látom, hogy igen, ez közeledés volt. Őszintén remélem, hogy az a szerencsétlen nem tipródik utánad többet. A megjegyzésem nem a személyednek szól, hanem a stílusnak amit képviselsz.
2020. márc. 3. 06:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Mindvégig kedveltem őt, oda voltam érte. Vagyok annyira önbizalomhiányos és túlvagyok 100 visszautasításon, hogy addig nem vettem “komolyan” a közeledést, még számomra nem volt egyértelmű. Csúnya dolog az, amit leírtál, de az én esetemben nem arról van szó, hogy eddig “leszartam”, hanem fogalmam sem volt, hogy nem barátkozik. A hétvégén említették meg mások, hogy valószínűleg ez nem barátkozás volt, akkor nyílt fel a szemem. Amit most leírtál, az nem igaz rám, mivel egyáltalán nem arról van szó. Remélem azért szerencsétlen “tipródik” még egy kicsit, mert én szívesen összejönnék vele.
2020. márc. 3. 07:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez közeledés volt. Mivel nem viszonoztad, úgy vélte, hogy nem kölcsönös a dolog, ezért feladta. Most már neked kell lépned, ha akarsz valamit: minimum be kell vallanod, hogy tetszik neked.
2020. márc. 3. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hmmm, most nézem jól látom a kérdésed alján 26/N, és nem 16/n. Lehet bennem van a hiba...
2020. márc. 3. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván szerintem tudat alatt az is visszatartott, hogy még nem vált el.

Amúgy most amit tudsz tenni, ha elkezd veled beszélgetni, akkor te is feltűnően kedves leszel vele, és egyértelmű jeleket adsz neki, amiből ő azt látja majd hogy szabad a pálya. De ha sikerül, akkor később nem ártana letisztáznod vele, hogy miért voltál vele olyan távolságtartó.

De ha ő már nem tipródik és tovább lépett ezt is el kell majd fogadni!

2020. márc. 3. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Dni akar csak
2020. márc. 3. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Mégis mit kellett volna még tennie szerencsétlennek? Igen, közeledés volt, te meg tettél rá magasról. Remélem van egy kis esze és többet nem próbálkozik nálad.
2020. márc. 3. 14:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Persze utolsó, én rohadjak meg mert egy szerintem nős férfi közeledésére NEM MERTEM reagálni! Különösen rohadjak meg az önbizalomhiányom miatt is .... :)
2020. márc. 3. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Most nálad a laszti. Nyugodtan hívd meg egy kávéra. Ha belegondolsz, semmi vesztenivalód nincs. Hajrá 💐
2020. márc. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!