Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El nem múló vágy?
Szerintem azért nem tudod elfelejteni, mert elérhetetlen, és ez izgalmas. Szerintem nem ismered olyan jól, hogy tudd, tényleg ő az álompasid. Van különbség aközött, hogy szereted, amilyen az az ember és ahogy bánik veled. Szerinted egy álomférfi így bánik veled, vagy pedig egyértelműen te lennél a prioritás?
Neki van egy másik élete, családja. Nem tudod, milyen férj, hogy milyen apa. Ez a macska-egér játek mindkettőtök számára izgalmas lehet, de van mögötte ennél több? Érdekli, hogy milyen vagy? Érdekli, milyen lenne veled a jövő? Elhagyja a párját és a gyerekét egy fiatalabb nőért?
Én úgy érzem, ő egy vonzó férfi szerethető tulajdonságokkal, de el kell különíteni a személyiségét a bánásmódjától, és rögtön nem lesz olyan tökéletes a kép. Elkezdted idealizálni őt, amikor még nem is tudod, milyen ő egy párkapcsolatban.
A férfi, aki hozzád való, elérhető és kölcsönösen ugyanaz a cél fog vezérelni titeket. Ha neki nem célja a válás, magyarul maga miatt nem válik el, akkor egy másik emberért sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!