Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El nem múló vágy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El nem múló vágy?

Figyelt kérdés
Évek óta vágyakozom egy férfi után…az első pillanattól kezdve, ahogy megláttuk egymást valami különlegeset éreztem. Akkor még nem volt alkalmunk megismerni egymást..majd pár évre rá ismét találkoztunk, ekkor együtt töltöttünk egy estét egy társasággal. Sajnos ekkor derült ki, hogy élettársa/felesége(?) van és egy gyereke is..ezen az estén egy óvatlan pillanatban megcsókolt..és én nem tudtam ellen állni neki..azóta pár év telt el, sokszor udvarolt nekem (online) és sokszor abba is maradt a beszélgetés köztünk, mert mondtam, hogy én nem lennék képes ilyet megtenni..hónapok teltek el csendben, majd pár napja ismét feltűnt és kérte, hogy egy kicsit várjak még rá (nem tudom ez azt jelenti-e, hogy válni készül-e vagy sem..) ő nagyon akar engem..Nos én változatlanul úgy érzem, hogy nem lennék képes lefeküdni vele, mindaddig míg együtt van a nővel..de ugyanakkor álmaim férfija..mind külsőre, mind a személyisége (ezt a megcsalós énjét nyilván leszámítva). Úgy érzem, hogy ebben az életben mindenképp szeretnék vele lenni..érezni akarom az érintését, a csókját stb. A csalódástól viszont félek..nem akarok sérülni. De nem is akarok lemondani róla. És ahogy látom, ő sem rólam..én 29/N ő 47/F.

2022. okt. 11. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem tudod elfelejteni, mert elérhetetlen, és ez izgalmas. Szerintem nem ismered olyan jól, hogy tudd, tényleg ő az álompasid. Van különbség aközött, hogy szereted, amilyen az az ember és ahogy bánik veled. Szerinted egy álomférfi így bánik veled, vagy pedig egyértelműen te lennél a prioritás?

Neki van egy másik élete, családja. Nem tudod, milyen férj, hogy milyen apa. Ez a macska-egér játek mindkettőtök számára izgalmas lehet, de van mögötte ennél több? Érdekli, hogy milyen vagy? Érdekli, milyen lenne veled a jövő? Elhagyja a párját és a gyerekét egy fiatalabb nőért?

Én úgy érzem, ő egy vonzó férfi szerethető tulajdonságokkal, de el kell különíteni a személyiségét a bánásmódjától, és rögtön nem lesz olyan tökéletes a kép. Elkezdted idealizálni őt, amikor még nem is tudod, milyen ő egy párkapcsolatban.

A férfi, aki hozzád való, elérhető és kölcsönösen ugyanaz a cél fog vezérelni titeket. Ha neki nem célja a válás, magyarul maga miatt nem válik el, akkor egy másik emberért sem fog.

2022. okt. 16. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!