Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 naponta beszelunk kb, mert csak alszik aztan felkel es dolgozik, igazat mond vagy szandekosan elhanyagol?
Minden nap 14-16 orat dolgozik. Naiv vagyok hogy elhiszem hogy csak dolgozik, zuhanyzik es aztan alszik, es ezert nem beszelunk sokaig vagy teljesen leszar engem szandekosan?
En hiszek neki, de kivancsi vagyok itt mit irtok mert lehet hogy nagyon vakon vagyok
De ha en minden nap napi 16 orat dolgoznek mint o, nekem sem lenne erom utana még fel lenni..
Amikor csak 12-14 orat dolgozik, akkor mindig beszelunk orakon keresztul.
nem lehet tudni hogy ténylegesen dolgozik e.
Olyan is van hogy valóban dolgozik keményen, de olyan típus is van aki igazából nem dolgozik és munka ürügyén másik nővel tölti az idejét
Abban nem ketelkedek hogy dolgozik, ebben 100%biztos vagyok
Csak azt nem tudom hogy valoban emiatt hanyagol e el napokig vagy szimplan leszar. Amikor nem beszelunk nagyon rossz, de amint beszelunk ujra minden felemem elszall ezzel kapcsolatban
14-16 órát dolgozik ténylegesen.
Akkor egyértelmű hogy nincs ereje az étkezésen wcn és alváson kivül másra, természetes.
Számold ki egyszer, hogy ha neked 8 órád maradna a munkán felül egy napba még utazni, enni, aludni, stb. akkor neked mennyi időd jutna a párodra?
Még saját magadra sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!