Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Napok ota eltunt, erdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napok ota eltunt, erdemes neki irnom par mondatot hogy erezze hogy szuksegem van ra, vagy jobb igy hogy nem tudja es hagyjam en is beken?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkan engedek magamhoz kozel barkit is, de o...napokig beszeltunk alvas nelkul. Nem tudom még hogy vegleg eltunt e vagy csak dolga van, es irni fog..de ha mar biztos leszek benne hogy nem ir vissza, arra gondoltam irok neki par mondatot. Megalazom magam vele? De az oszinteseg miert lenne megalazas?

Ereztessem vele utoljara hogy szuksegem lenne ra,es hogy erzek iranta vagy jobb ha nem tudja?

Ha tudja, legalabb van ra esely hogy attgondolja a kettonk dolgat, ha nem irok azt hiszi leszarom en is, akkor sokkal rosszabb..

2022. okt. 7. 23:20
A kérdező szavazást indított:
Irjam le neki az erzeseim
Semmi ertelme, mar eldontotte hogy nem akar engem nem fog rajta valtoztatni az, hogy en igen
14 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Tuntek mar el ferfiak par mondatos beszelgetes utan, es is tuntem mar el. Leszartam. De ez mas most
2022. okt. 7. 23:22
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Írj neki, de ne az érzéseidről. Figyeld meg, hogy szívesen beszél-e veled. De ha mégegyszer ilyen van, én elengedném.
2022. okt. 7. 23:22
 3/17 A kérdező kommentje:

3 napja még szivesen beszelt velem,azota en valaszoltam neki arra amit irt, de nem reagal.

Dolgozik, es sokszor tunik el 3 napra, de most valamiert felek mert nagyon csend van. Pedig annyira bizok benne,es magunkban nem akarok rosszra gondolni

2022. okt. 7. 23:25
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Írj neki, de inkább valami semlegeset, ne azt, hogy mit érzel iránta. Ha nem válaszol arra se, akkor hagyd.
2022. okt. 7. 23:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy haragszok ra es semlegeset nem tudok irni ezek utan hogy 3 napja nem reagal arra amit irtam
2022. okt. 7. 23:27
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent fent sincs azota egyaltalan
2022. okt. 7. 23:27
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha tűntél el és tűntek el akkor ezt most megérdemled... főleg ha haragszol rá, pláne.

Amit tudsz tenni, egy elbocsátó, szép üzenet. Hosszú és komoly. Csak egy, és arra már nem válaszolsz, ha válaszolna. Én ilyet tervezek most egy nővel, ő is eltűnt, mint ami miatt most te vagy szomorú

f

2022. okt. 7. 23:32
 8/17 A kérdező kommentje:
7. Arad beloled a rosszindulat.
2022. okt. 7. 23:34
 9/17 A kérdező kommentje:

En ugy tuntem el es nem is ugy tuntek el masok, hogy beszeltunk kb 20 percet, erre ertettem.

De vele napokig beszeltunk ugy hogy nem is aludtunk, ez teljesen mas dolog

2022. okt. 7. 23:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem is ugy tuntek el*
2022. okt. 7. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!