Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Napok ota eltunt, erdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napok ota eltunt, erdemes neki irnom par mondatot hogy erezze hogy szuksegem van ra, vagy jobb igy hogy nem tudja es hagyjam en is beken?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkan engedek magamhoz kozel barkit is, de o...napokig beszeltunk alvas nelkul. Nem tudom még hogy vegleg eltunt e vagy csak dolga van, es irni fog..de ha mar biztos leszek benne hogy nem ir vissza, arra gondoltam irok neki par mondatot. Megalazom magam vele? De az oszinteseg miert lenne megalazas?

Ereztessem vele utoljara hogy szuksegem lenne ra,es hogy erzek iranta vagy jobb ha nem tudja?

Ha tudja, legalabb van ra esely hogy attgondolja a kettonk dolgat, ha nem irok azt hiszi leszarom en is, akkor sokkal rosszabb..

2022. okt. 7. 23:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Haragos uzenetet felesleges irni, csak mégjobban erosodne benne az hogy hagyjon engem.
2022. okt. 7. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"napokig beszeltunk alvas nelkul"

lehet alszik

2022. okt. 8. 01:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Juuuuj, nagyon rossz ötlet lenne irni, magadat alazod meg vele.

Egyrészt, ha egy napra tűnik el, akkor meg írhat. Másrészt, ha napok óta eltűnt, magadat alazod meg vele.

Egyáltalán mióta ismerkedtek?

2022. okt. 8. 06:13
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos ilyen kiszámíthatatlan az, amikor mentálisan instabil emberrel ismerkedsz online. Ha valaki napokig alvás nélkül beszélget egy ismeretlennel, ott bizony komoly problémák vannak. Hagyd inkább, jobban jártál, hogy eltűnt.
2022. okt. 8. 07:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"sokszor tunik el 3 napra"

Ha eddig ez nem zavart, most miért? Ha pedig eddig is zavart, örülj, hogy nem okoz több gondot.

2022. okt. 8. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne irj neki. Ertem, hog Neked szükséged van rá, de neki nincs. Sajnálom.
2022. okt. 8. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se írj.
2022. okt. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!