Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Letiltom mert le..ar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltom mert le..ar, ha semmit nem tesz hogy valahogy beszeljen velem aztan, akkor nem szamitok neki?

Figyelt kérdés

Napok ota elhanyagol, azt ala irom hogy sokat dolgozik de nem tudom megerteni hogy ennyire leszar

Veget vetek ennek, nem varok tovabb, nagyon rosszul vagyok, nem akarok tovabb idegeskedni

Letiltom, es ha aztan valahogy felveszi velem a kapcsolatot akkor kibekulok vele.

A szamom nem tudja, es csak messengeren beszeltunk, de valamit biztos ki tud talalni hogy beszeljunk ha szamitok neki, nem?

Ha nem keres sehogy akkor tudom a valaszt.

2022. okt. 8. 22:30
 1/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok semmilyen kozossegi oldalon, interneten tud keresni. Csak messengerem van

Egyebkent 4 napja nem beszelunk. Ugy erzem az hogy sokat dolgozik nem indok, az az erzesem hogy nem szamitok neki semmit mar

2022. okt. 8. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

"Letiltom, es ha aztan valahogy felveszi velem a kapcsolatot akkor kibekulok vele."

Ne szórakozz vele, és ne csodálkozz, ha többet nem keres, főleg, ha letiltod.

Ha 4 napot nem bír ki a szerelmetek, akkor nem érdemes sírni utána.

2022. okt. 8. 23:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez reszemrol nem szorakozas, hanem kiderul szamitok e neki.
2022. okt. 8. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit biztos nem, amennyit ő neked. Te szenvedsz. Kell ez neked?
2022. okt. 8. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ugyanaz e a kérdés kiíró de már elég sok hasonló kérdés volt itt. Ha ugyanaz vagy akkor szerintem felejtsd el ezt a fickót. Amúgy meg akinek fontos vagy az keresni fog szakít rád időt.
2022. okt. 8. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!