Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosszam vele a csaladi problemaimat ami miatt ossze vagyok omolva,elmondjam hogy nincs senkim a vilagon vagy inkabb tartsam magamban mert azt fogja rolam gondolni csak menedeknek akarom ot?
Nagyon rossz helyzetben vagyok, csaladi problemaim vannak, kilatastalan vagyok es elveszett..senkim nincs a vilagon. O ezekrol nen tud, csak ugy tudja nem szeretek itthon lenni. De ennel sokkal tobbrol van szo..faj a lelkem. Nem tudom beszeljek e neki ezekrol, nagyon jo lenne kionteni neki a szivem, csak felek hogy azt fogja gondolni hogy azert akarok vele lenni, es azert ragaszkodok hozza mert el akarok szabadulni innen es ezert van ra szuksegem csak, hogy segitsen nekem. Teny, hogy tudna nekem segiteni, teny hogy azonnal megtudna menteni de nem varom el ezt tole, es nem ezert akarom ot! Nem tudom beszeljek e neki, ma is egesz nap sirtam
Nem birom tovabb annyi fajdalmam van, nem tudom megoldani egyedul a dolgaimat, nincs senkim a vilagon..megmondom oszinten ha lenne egy fiu, aki erezne irantam es tudnam hogy nincs senkije a foldon es nehez helyzetben van en felnek tole..es ha o is felni fog?
Ha megtudja hogy nincs senkim , es megtudja hogy szenvedek az eletem es a problemaim miatt nem fog tolem elfordulni? Akar azert amit irtam, vagy akar azert fel..
Szomoru vagyok, faj, es nem tudok neki errol beszelni mert felek..pedig mindent el akarok neki mondani.
Nyilvánvalóan csak kinyúló kezet keresel, süt az írásodból, hogy szerinted "tény, hogy tudna segíteni, meg tudna menteni". Ne haragudj, de ez nagyon gáz!
Ha nem meséltél az életedről eleve nem lehettek olyan szoros viszonyban, ezt ráömleszteni butaság lenne. Ismered egyáltalán az illetőt? Lehet, hogy elmenekülne, vagy úgy megmentene, hogy még kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülnél, mint amilyenben most vagy.
Hát ne...
Ilyen formában, mint itt semmiképp ne. Az ember egyből érzi, hogy kétségbeesetten keresel valakit, rémisztő.
Higgadtan és ne ömlesztve de a párkapcsolat része hogy megismerjük egymást jó dolgokkal, rossz dolgokkal együtt.
Hangsúlyos hogy azért pozitív előremutató dolgokat is ossz meg magadról, sőt inkább azt próbáld túlsúlyba helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!