Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rettenetesen sokat csalódtak és még mindig keresik az igazi férfit öregkorukra, azok miért sértődnek már meg egy félreérthető szón vagy egy véletlen fáradt kedvben vagy esetleg egy elfelejtett ígérten, mitől ennyire a tökéletesre várnak???
Figyelt kérdés
Ha szereti magát az illető ,el tudja engedni a 40 év sérelmeit, akkor ilyen apróságokon miért kell megsértődni, nem értem gyerekek-felnőttek???2022. okt. 2. 16:33
11/19 A kérdező kommentje:
Hát itt a távolság is közbeszól, 150 km, meg hogy mindennap szeretne látni, és fál újra kötődni mert nem akar zuhanni. Érted.
2022. okt. 2. 17:17
12/19 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak akkor mi értelme?
Ő olyan félig, meddig érdeklődik, te bizonytalan vagy, ő megsértődik, elbizonytalanodik, mindezt felnőtt fejjel távkapcsolatban. Mi értelme? Én 20-on évesen se mennék bele.
13/19 anonim válasza:
Nálam már a 150 km nél off lett volna helyből.
És ehhez nekem sem kell 40 nek lennem hogy tudjam h nincs értelme.
Minel idősebbek az emberek annál hülyébbek is?
14/19 anonim válasza:
Ő meg mindig keresi az igazit, mert személyedben nem találta meg. Nem mondtál semmi rosszat, én ezen biztos, hogy nem sértődtem volna meg, pedig elég érzékeny vagyok. Csinálja a feszkót mert menekülni akar. Jobbat érdemelsz.
15/19 anonim válasza:
Szerintem sem megsértődött, csak a bizonytalanság riasztó. Az is, hogy ebben bizonytalan, azt meg napra pontosan tudja, mikorra nem lesz bizonytalan.
16/19 anonim válasza:
Nem értem igazán a helyzetedet és a problémát. Írnál egy kicsit konkrétabb dolgokat?
"el tudja engedni a 40 év sérelmeit"
EGY probléma van.
Kérlek, írj többet.
17/19 A kérdező kommentje:
Egy a probléma: félelem
2022. okt. 11. 14:00
18/19 anonim válasza:
Ha a félelem nagyobb, mint a lehetséges öröm, akkor nem szaabd belemenni a dologba.
19/19 anonim válasza:
Nem egyezik az életfelfogásotok, sem az, ahogy látjátok az életet. Valószínűleg neki túlzottan félős és bizonytalan vagy. Miért kellene bárkivel összejönni csak azért vkinek, mert x évig nem sikerült, és mindent elfogadni? Neki ez így nem jó, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!