Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Haragudhatok rá mert elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudhatok rá mert elfelejtette?

Figyelt kérdés

Újabban nem igazán értem meg magam a szüleimmel. Kicsit besokaltam a sok felelőtlen lépéseik miatt. Sajnos jelenleg is ez a helyzet. A napokban panaszkodtam a páromnak hogy kiváncsi vagyok, emlékeznek-e majd a névnapomra vagy elfelejtik mint a szülinapom. Nem az ajándék érdekel, mert nem kell, pusztán az hogy eszükbe jutok-e.

Tegnap veszekedtem velük. Úgyszint említettem neki a dolgot hisz nem lepne meg most is elfelejtenék.

Nem is emlékeztek rá, de az a szomorú a párom sem és különösebb dolga sincs mert a héten nem dolgozik.

Most megemlítettem neki hogy elfelejtették mire kapcsolt hogy ő is elfelejtette.

Azt mondta ne haragudjak. De akkor sem mondta boldog névnapot. 2 éve vagyunk együtt.

Ti megharagudnátok?

2019. jan. 3. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a névnap egy teljesen felesleges "ünnep" de ha a páromnak ez a vesszőparipája igyekszem észben tartani. Nálunk az évforduló ilyen. Én nem tartom fontosnak párom igen. Annak ellenére hogy igyekszem figyelni rá 4 év alatt most először jutott eszembe és tudtam rá ajándékot csinálni. Szerintem fölösleges ebből ügyet csinálni de beszéljétek meg melyik ünnepek kinek fontosak és akkor talán jobban odafigyel ő is.
2019. jan. 3. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit sem haragudnék, hogy elfelejtené ezt a teljesen felesleges kamuünnepet.
2019. jan. 3. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
A szüleid neveztek el, így szerintem nekik igenis személyesnek kell lennie ennek az amúgy teljesen közömbös napnak.
2019. jan. 3. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem fel van írva emlékeztetőbe minden fontos személy szülinapja, névnapja. Nekik ezek szerint még ennyire sem vagy fontos 🙁
2019. jan. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!