Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz mert nem tudom mit érzek valójában, nem tudom hogyan döntsek ?
Eléggé bonyolult a sztori de megpróbálom rövidebben összefoglalni.:
Nagyjából 8hónapja ért véget egy 4 éves párkapcsolatom. Volt benne rossz és nagyon jó időszak de ezek ellenére 3szor is kirakott az illető hölgy az életéből. Én minden alkalommal mentem utánna fittyet hányva azokra a dolgokra amiket tett velem mert tudtam hogy őt akarom - őt szeretem - ő az akivel eltudom képzelni a jövőt.. sajnos minden alkalommal bebizonyította hogy nem vagyok neki fontos mert sok esetben nem számíthattam rá vagy csak épp nem foglalkozott velem, mindezt az exe miatt tette minden alkalommal.
Aztán most hogy 8 hónapja kidobott újra összejött az exével és én tepertem utánna elég sokáig..mostanáig mert most jött valaki más az életembe!
Sokkal természetesebb és én keltettem fel az ő érdeklődését. Ezt hamar tudtomra is adta és nagyjából 1 hónapja együtt vagyok vele.
A kedves ex barátnőm szembesült vele hogy annyira már nem keresem őt, sőt nem is reagálok azokra amiket éppen ír..így most ő kezdett el teperni utánnam és vannak érzelmeim felé amik nem eresztenek de persze tudom hogy ha őt választanám az a jövőre nézve nem lenne túl jó. De akkor is sok minden van ami nyomaszt és amit csak vele élhettem meg bizonyos módon.
Viszont itt van az az ember aki sokkal jobban kifejezte egy hónap alatt mennyire fontos vagyok neki mint az akivel 4 évig voltam…
Ti mit tennétek ? Honnan tudjam hogy milyen érzésekre hallgassak ??
Eszedbe ne jusson visszamenni az exedhez, csak azért teper most, mert fáj az egójának, hogy látszólag továbbléptél. Amint nyeregben érzi magát, eldob, mint egy taknyos zsepit, pontosan ahogy eddig is.
Viszont ha ezt nem vagy képes lezárni és minden szálat elvágni az exeddel - minden kapcsolatot megszakítva - akkor ne hülyítsd az új nőt. Nyilván jólesik a lelkednek, hogy fontos vagy neki, nem nem fair vele szemben, ha csak pótléknak kezeled.
De ha ilyen jól látod a helyzetet, mi a probléma? Tudod, hogy valójában nem kellesz a réginek, sz@rd le.
Mondjuk, ha az újnak annyi az összes pozitív tulajdonsága, hogy odavan érted, akkor azt se kéne erőltetni. Semmivel nem vagy jobb a régi csajodnál, ugyanúgy csak az egod miatt hülyíted.
Igaza van #3-nak. Élj egyedül, amíg nem találkozol egy harmadikkal, aki tényleg érdekel.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat !
Mindenkiét hasznosnak találtam és nem megyek vissza az exemhez..eddig sem ezt terveztem és nem hülyítem az új lányt csak szimplán vannak bennem fájó érzések..főleg azért mert eddig még arra vágytam hogy teperjen utánam.
Aztán mire ez megtörtént jött más és emiatt sajnálom őt még ha hazudik is arról hogy megviseli őt ez az egész.
De nem baszom el az újat! Szeretem és oly módon amit sohasem hittem volna ! Köszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!