Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek hogy érzünk valójaban egymás iránt?
Diakmunkán találkoztam tavaly nyáron egy sráccal, akivel nagyon jóban lettünk, sok közös témank volt.Bejelöltük egymást, de szomorú voltam hogy nyár után már nem fogom őt többet látni. Utána pár nappal írt hogy hogy telik a suli. Elkezdtünk napi szinten chatelni, később megbeszéltük hogy talalkozunk is. Aztán ezt jó parszor megcsináltuk, úgy éreztem elkezdett közeledni felém, akkor én még nem gondoltam rá úgy, viszont ténylegesen ő sem mondta ki hogy járhatnánk, csak hogy hiányzik neki valaki, aki szerethetné.Mikor végre elindult bennem valami, ő közölte hogy lett egy barátnője. A lánnyal egy városban élnek, de velem nem. Kicsit rosszul esett a dolog, de elfogadtam, és el is távolodtunk egymástól úgy kb 4 hónapra. Azután ujra hívott talira, elkezdtünk megint beszélgetni, én teljesen elfogadtam hogy kapcsolata van, barátként kezeltem. Ő bevallotta nekem hogy én vagyok a legjobb barátja és hogy a barátnőjén kívül senkiben nem bízik így meg, mint bennem. Eztán kezdett bonyolodni a történet. A találkozások alkalmával megint elkezdett közeledni. Rátette a kezét a derekamra, megölelt. Ekkor már éreztem hogy kicsit talán vonzodom hozzá. Próbáltam magam tartani hogy ne legyen több, de egyik tali alkalmával bepróbálkozott nálam, úgy közeledett mint ha csókot szeretne, tudtam hogy ezt nem kéne, de mégis volt köztünk egy szájrapuszi, ami majdnem smárolásba fordult, de akkor felébredt és mondta hogy nem akar megcsalásba keveredni meg tudja hogy a nőjét akarja. Ezt is elfogadtam csak hogy ez a dolog azóta is folytatódik, kérdezi tőlem hogy szingliként köztünk lehetne-e valami, szexuálisan vonz-e ő engem, azóta még egyszer csókolóztunk és kétértelmű mondatokat mond, bámulja a fenekem meg a mellem. ezt úgy teszi hogy közben mondja nekem hogy szeretne kevesebb kétértelmű helyzetet köztünk, mert bűntudata van és hogy belém nem szerelmes, nem tetszem neki, szerinte az hogy többször csókolóztunk hormonális felindulás lehetett nála (korábban mondta hogy nehéz neki megállni hogy ne smároljunk). Megbeszeltük hogy ehhez tartjuk magunkat, de nem bír magával, folyamatosan néz és keresi a közelséget. Nem tudom hogy mi ez a viselkedés nála és nem tudom, mit kezdhetnék ezzel?
Miért mondta hogy simán csókolózna velem ha szingli lenne, majd rá 1 hónapra már nem tetszem neki? Nekem ez fura
20/L
"ő sem mondta ki hogy járhatnánk, csak hogy hiányzik neki valaki, aki szerethetné."
Kedvenc mondatom a kèrdèsből.
Nekem pedig ez:
"Ha ez kell, akkor ez kell"
Nekem nincs kedvem közhelyekkel dobàlni ? Valaki?
Ez a kérdés néhány héttel ezelőtt már volt, erre emlékszem.
De, hogy a kérdésre válaszoljak, vonzódik hozzád. Attól meg, hogy vonzódik, még nem feltétlen jelenti azt, hogy kapcsolatot is akarna veled. Az meg csak duma, hogy nem vonzódik hozzád. A legjobb, amit tehetsz, ha megszakítod vele a kapcsolatot.
Na jó:
Vagy te és a srác.
Elvoltatok.
A srác magányos volt.
De te nem voltàl neki elég jó.
Ezer jött össze màssal.
Nem gondol semmit csak àll a pöcök.
Szerinted miért nem veled jött össze ?
Ha nem érdekelném semennyire, miért akarna velem most is találkozgatni?
Amúgy nagyon sok oka lehet, hogy akkor miért nem engem választott
1. mondtam neki hogy nemrég vagyok egy hosszabb kapcsolaton túl, és akkor nem is úgy fogadtam a közeledését
2. A másik lány egy városban lakik vele, lehet ők így könnyebben megoldják a találkozásokat
A sztorinak az a lényege
Hogy amikor ő közeledett felém akkor én nem akartam vele járni, és mikor meg már akartam volna, akkor lett valakije...
" hiányzik neki valaki, aki szerethetné"
Most is itt tart. Neki most inkább nő kell, mint kapcsolat, de 2 közül inkább egy harmadik. Ne vedd komolyan, szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!